Jan Ferme

Menu

Delo, delo, …

wEvo včeraj smo bli pa pridni pr moji ljubici doma. 😀 Pišem šele zle nekaj po polnoči ker smo dolgo delali. 😉 In kaj smo delali boste vprašali? No pač smo ji preselili sobo iz ene v drugo, ker v prejšnji pač zarad nekaterih motečih dejavnikov ni bila zadovoljna. Delali smo od 11h do 20h fullerja. 😀 Treba je blo treba preselit vseee omare s težkimi knjigami ipd.

Človk si sploh ne bi mislil koliko stvari se da spravt v par omar. Npr. dnevna soba je bila tako prepredena s knjigami, da nikamor nisi mogel stopiti. Da ne omenim, da so nekatere omare bile zelooo težke. Največja fora je bla ker je njena miza neke zavite moderne oblike, in je nova soba manjša od prejšnje, kak smo pol to kombiniral s posteljo. 😀 No sej, smo preživeli, na koncu smo pa delavci dobli še palačinke. 😉

Mnjami! 😛

Uživaj v novi sobi lubca! 😉

4 thoughts on “Delo, delo, …

  1. Ja dobro vem koliko stvari se potem nabere, sem se pred kratkim selil in sploh nisem vedel od kod toliko stvari. 🙂

  2. Ja, sej se lahk pove kaj me je motl! 😛 Dim od cigaretov od sosedov!! Bi clovek reku, da jz kadim ko nora, tak grozn je blo! Moje sporocilo vsem kadilcem – ce ze morte unicevat sebe, pol to vsaj delite tak, da bomo tisti k nocmo umret zard pooglenelih pljuc, lahk dihal!
    Drgac je pa nova soba zdej prav fajna. 🙂 Fala lupck, da si pomagal :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *