Jan Ferme

Menu

Poizkus samomora

Ne ne gre se o meni. Gre se o človeku, ki ga js poznam. Danes sem slišal to v šoli, da je hotu nardit samomor. In sicer so bli prejšnji torek s kolegi v gostilni, on ni pil nič, bil je popolnoma trezen in potem kar naenkrat je vzel ven nož in si prerezal vrat.

Mislim, grozljivo! 🙁 Na srečo so dosti hitr ljudje okoli njega ukrepali in poklicali rešilca. Zdaj se zdravi v bolnišnici. Potem pa naj bi ga napotili na zdravljenje v umobolnico (špekulacije op. nepreverjena).

Ne vem, kako lahko nekaj človeka tako daleč spravi, da si potem pred prijatelji skuša vzeti življenje. Mogoče je mislil, da lahko samo tako vidi, da ga bodo ljudje res opazili. Žalostno, žalostno. Žal mi je vsakega človeka, ko slišim kaj takega. Je pa to prvič, da se je zgodilo tako blizu mene.

Zato ljudje, imejte se radi in povejte svoje probleme prijateljem, staršem, bratom, sestram, magari točaju v gostilni. Samo ne delajte tega. Vsak ima samo eno življenje. Zapomnite si to!

2 thoughts on “Poizkus samomora

  1. To sem tut js slišal ja. Žalostno… Drugače pa sem mel ene par poznanih tam, pa so rekl, da so ga ubistvu izzival. Ne vem, vsekakor pa res žalostno, da človek počne take stvari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *