Jan Ferme

Menu

Le kje ste?

Ja tole je vprašanje za vse pesnike. Sam sem pesnik in ne poznam nobenega drugega fanta, ki bi pesnil. A se bojite pokazati svoje stvaritve? Jaz sem najprej začel za foro in ker so bile tiste pesmi dobro sprejete, sem nadaljeval in na koncu so nekatere že kar dobre …

Pesnic se mi tako ali tako zdi, da jih je ful, vsaj kolikor poznam ljudi okoli sebe … Mladih pesnic … Ampak mlada pesnika pa mogoče poznam enega, dva.

A bom dobu kakšno družbo ali ne? 😀 Drugače se bom še začel počutiti osamljeno.

Spet drugače, če pogledaš so pa sami pesniki v učbeniku za slovenščino in nikjer nobene pesnice?! Se ženske potem posvetijo bolj družini in nimajo časa pisati te čudovite poezije?

Mislim, da moram popraviti vprašanje: Kje ste pesniki in pesnice?

3 thoughts on “Le kje ste?

  1. sej smo… sam nimamo glih objavljenih pesniških zbirk. ne še 😛 mislim, da velik mladih piše pesmi. tak je najlažje spravit ven tista čustva, ki jih ne moreš pokazat, ki jih nočejo videt, ki so taka sam zate… večine mojih pesmi nism pokazala… so pač zelo osebne. in mislim, da velik drugih tak čuti. pol ko odrasteš je mogoče lažje kej objavit, kr ti zraste lastna hrbtenica in vidiš, da je tvoj svet čist vredu tud, če je drugačen in se ne sekiraš več tuk za mnenja drugih.
    drgač pa fantje po moje več pišejo, ko pa priznajo! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *