Jan Ferme

Menu

Linkajmo I.!

Mislim, da bi moralo biti med blogerji več solidarnosti, da bi se več linkali in se spoznavali. 🙂 Saj SiBlogs.com in SloBlogi.net so že fajn, sam nekateri blogi niso tam prijavljeni in lahko zamudite kakšno res fajno objavo. 😉 To počnejo tudi drugi. 🙂

  • Sigurno ste že kdaj razmišljali kaj boste ko boste veliki. Razmišljanje Kai mi je zelo všeč ker je tako presneto realistično. Preberite: Ko bom velika bom …
  • Sprehajate se po mestu, zagledate nekaj in naenkrat vam prešine v glavi, to sem pa že nekje videl. Preberite objavo: It’s all in your head (Objava je v slovenščini).
  • Že od nekdaj me je zanimalo, kako naj vzgajam svoje otroke (potem, ko jih bom imel), da ne bodo razvajeni?! Hirkani nam to na lep način razloži: Povezano starševstvo.
  • Objem. Nekaj tako preprostega a lahko tako pomembno. Akcija, ki so jo izpeljali mladi v Ljubljani se mi zdi še posebej omembe vredna! Izpeljava je potekala verjetno po vzoru od drugod. Še več takih akcij pravim! Prebrite: Podarjali smo objeme.
  • Ste med tistimi, ki so že izgubili kdaj mobitel? No nekateri so med tistimi, ki so že našli katerega. Preberite: Izgubljeni mobiteli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *