Jan Ferme

Menu

Zakaj slavni filmski igralci ne morejo biti srečni?

Tole je tema, ki se mi že dva dni mota po glavi in je namreč zelo zanimiva. Sam bi rekel, da je glavni vzrok, da slavni filmski igralci in igralke ne morejo biti srečni, slava in nenehni pritiski s strani javnosti.

Slava je lahko pozitivna a v današnjem skorumpiranem svetu zelo težko. Večkrat je negativna. Npr. posnameš en film, ki požanje veliko slavo in razne čestitke, to pa potem pomeni, da vsakič ko greš predstavljat ta film, da se morš vsem smehljat okoli, vsem mahat, ker bohnedaj da koga grdo pogledaš za eno nanosekundo, ker bo to potem v vseh tabloidih naslednji dan in prav tako še fotka zraven.

V bistvu se mi slavni igralci in igralke smilijo. Nimajo popolnoma nič zasebnosti. Povsod jih zalezujejo paparazzi in samo čakajo, da bodo naredili kaj narobe. Halo?! Saj so uni tudi ljudje, tako kot ti in jaz.

Ampak vse bolj me vleče, da bi rad postal nekaj in če slučajno zraven še postanem slaven – hm, tu se pa za hip ustavim in pomislim, kako pa se lahko sploh izogneš slavi?! Težko, ker zmeraj bodo ljudje, ki te bodo poveličevali in tisti, ki te bodo blatili.

Zaključek: Slava v današnjem svetu ni dobra, sploh pa ne v Sloveniji, ki je veliko premajhna in omejena s takšnimi in drugačnimi problemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *