Jan Ferme

Menu

5 thoughts on “Za vse, ki živimo v Celju ali pa tudi ne, je tole obvezno branje!

  1. vedela. povedali so mi. del mojega sorodstva leži tu nekje. tudi na šolo oš frana roša sem hodila in s sošolci smo videli okostja, ko smo zgasnal pa prepovedano območje, kjer so “popravljali stopnice”. nekaj časa so me te podobe zelo preganjale. zdej pa mam celo nekic ajta že mal miru.
    komunizem pač.

  2. hmm tukaj usaj po mojem mnenju močno pretiravajo s številko trupl, mislim 80.000 lepo vas prosim no.

  3. ja, jz sm to vedla. no, ne za številke. sm pa slišala o rošu pa o tem kaki problemi so bli, ko so cesto mim roša delal.
    sm se trudla prebrat do konca tiste izpovedi.. če mene vprašaš je vse skupi kr mal paranoično. povsod piše sam o tem kak je vidu trupla in grobnice in kosti.. vredu, sj vemo kaj se je dogajal, sm da smo pa zdej prekleti vsi ko tu bliz živimo, je pa tud mal paranoičn. se strinjam, da je tle tud kej negativne energije zarad vsega tega, sam tu pač živimo in če si bomo vsak trenutek življenja govoril kak pod nami pokajo kosti mrličev ko hodimo, pol nas pa res lahk sam še v vojnik pelejo (in vprašanje kaj vse je blo pa tam)! me je pa minil do vsega branja, ko sm brala o tem kak je sv. duh zgrajen točn tak, da pokrije grobišče in kak je tam lažni mir in lepi gozdiček in ne vem kaj še vse, kar skriva mrtvaško energijo. je tale alex že bil tam?? če si paranoično obseden s tem, da v vsaki roži vidiš truplo iz ktrirga je zrasla, pol res nikol ne boš občutu nobenga miru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *