Jan Ferme

Menu

Zdravstveni nasvet vsem g33kom

Predvčerajšnjim preden sem šel spat me je tak čudno pikalo pri srcu. Ni bilo prvič. Mislil sem si, eh bo že minilo. Pa se pogovarjam včeraj s profesorjem, ki je mentor GCC.si, ki tudi veliko presedi za računalnikom tako kot jaz, pa pravi da je bil pri zdravniku za srce. Ta mu je rkeel, da preveč sedi in da je verjetno vzrok v hrbtenici. Predpisal mu je več dnevne aktivnosti.

Torej tudi jaz se morm več gibat in ne samo sedet za računalnikom. To priporočam tudi vam. Pa saj vem, da se ponavadi začneš briat zase, ko je že kaj narobe s tabo. Samo takrat je lahko že prepozno.

5 thoughts on “Zdravstveni nasvet vsem g33kom

  1. čast slava in oblast uranjeku. drugače pa ja. res preveč sedimo. in res je to problem za krvožilje.

  2. Celjski bazen golovec je vsak dan odprt za rekreativne plavalce od sedmih do devetih zvečer. Plavanje je zlo zdravo saj delujejo vse mišice itd… pa še obremenitve sklepov ni kot pri teku ipd.
    pridte kaj plavat ane:P

    lp

  3. Jap, tudi mene občasno špikne pri srcu, pa ne da bi imel kakšne težave z njim – moja zdravnica je mnenja, da je to zaradi nepravilne drže, ko se živci malce priščipnejo (morda med rebra?) in zaskeli… pa par kolegov ima podobne težave. Kadar me začne boleti, se fino raztegnem / pretegnem in mine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *