Jan Ferme

Menu

Scrabble in napeti zgodbici

Kot veste sem bolan, gripa, gripa, … No in ker, ne smem prevč skakat po računalniku z mojo Majo igrava Scrabble. Čudovita igra za preganjanje dolgčasa. 🙂 Danes nama je šlo še posebej dobro, Maja je sestavila besedo, ki je bila vredna 116 točk! 😀 Najin nov rekord. 😉 Potem se je pa še spomnila, da bi napisala vsak svojo smešno zgodbico iz vseh besed, ki sva jih sestavila. 🙂 Slikca besed:

Moja zgodbica:

Snifajoč  revež se kosa zgolj z oblakom. Dokler ga temna noč ne povozi. Nasproti mu gredo punce s pasi. Njegovo hotenje je večje od debla, pok čez glavo vriše mu rudar. Hm, boš rinu ti v moj server, ha?! Žid z debli. Da b’te dobla panda s seski! Ta teden je pojedla soma, ampak ona še ni rajna. Predobro teče ji tekila! Pazi se, drugače bo tako z nama zaključi, in reveža po buči.

Majina zgodbica:

Naš rudar si je hotel postaviti server na novo. Revež je delal celo noč in še ves teden. Seveda ni bil žid in ker je bil na nebu zgolj, hmoblak, je pririnil kolo izza debla, kakršnega reveži niso imeli. Med vožnjo sta ga obletavala dva kosa, zato je spotoma nagnil tekilo. Ker je mislil na soma, ki ga je ujel, je povozil pando. Ko je videl, da ima seske je domneval, da je punca. Vrisal je mesto na tla, se pripasal in se z mislijo na rajno snifajoč odpravil v Namo.

Ste se vsaj malo nasmejali? 😛

2 thoughts on “Scrabble in napeti zgodbici

  1. bi človek pomislu, da sva kej pila, ko je tole nastajal! 😀
    no… pa sej sva… čaj z medom pa občasno še lekadol in/ali imunal. 😛
    pa vročina nama je mal možgane načela.
    no, vsaj nasmejala sva se. to je pa tud pol zdravja, ane? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *