Jan Ferme

Menu

Ne razumem kako ne razumejo

Se spomnite, ko sem pred nekaj časa navdušeno pisal, da sem začel s projektom Spletna preobrazba™, da bi zastonj postavil ali prenovil stran organizacijam, ki to res potrebujejo. Nekako ne laufa projekt. Poslal sem ponudbo že dvema organizacijama od tega sem samo od ene dobil nazaj, da sj še njihova stran ni tako zastarela (pa je plain html), pr drugi pa očitno sploh ne gledajo mejla.

Očitno vse bolj drži slovenski pregovor: “Dobrota je sirota.” Ali pa so tako samozavestni, da mislijo da ne morem narediti boljše, seveda so povezavo do mojega portfolia, gladko prezrli.

P. S. Me zanima kakšen bi bil odziv, če bi rekel da naredim poceni in ne zastonj? Kaj pravite?

5 thoughts on “Ne razumem kako ne razumejo

  1. Poizkusi s poceni, samo dvomim, da boš doživel kaj večji odziv…

    Nekateri pač mislijo, da ljudje radi obiskujejo oz. brskajo po neprivlačnih spletnih straneh… Design res ni vse, nekaj pa vendarle pripomore k obiskanosti strani!

  2. mislim, da je včasih težk od drugih sprejet (boljše) ideje. sicer ne vem, česa se bojijo, ampak, če nočjo pač nočjo. sj so oni na slabšem 😉

  3. tako je to, nwem zka bi še sploh poskušal. nothing more for free? 🙂 mogoče pa res uspem s poceni? 😛

    @SFfreak: js pa mislim, da je dizajn veliko. 😉 prej pobrskam po kakšni strani z lepim dizajnom kot pa po “neurejeni”. 😉

  4. Veliko free spletnih strani, ki nimajo nevem kaj prihodkov bi blo vrjetno veselih tega… (recimo jst z mojim urejevalnikom slik bi se veselil kakšnega designa 😀 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *