Jan Ferme

Menu

Ko srečaš nekoga, ki ga nisi pričakoval

presenecenjeŽe včeraj, ko sem ležal v postelji sem se odločil, da bom Maji pripravil majhno presenečenje. Zato sem šel danes na vlak ob 13.23 in prišel v Ljubljano ob 15.03. Vožnja z vlakom je bila kar vredu, edino kar je, da ti je dolgčas.

Seveda sem bil načrtno, eno uro prehiter, da sem imel še dovolj časa do Majinga faksa, ki je od vseh najbolj oddaljen. In tako sem se sprehajal 35 min. Potem sem pa še čakal pol ure na faksu, da je končala s predavanji.

Ko je izstopila iz predavalnico skupaj s prijateljico Andrejo se je začel drugi del presenečenja. Seveda me sploh ni opazila, tako da sem se počasi odpravil za njima. Po nekaj korakih sem jo poklical in presenečeno, če ne kar šokirano se je zazrla vame. 😀 Rad šokiram. 😛 Nato sem še spoznal Andrejo in sva z Majo šla.

Ko pridem domu mi ati reče: “Ka je popotnik!” 😀

Posted in Mi2

One thought on “Ko srečaš nekoga, ki ga nisi pričakoval

  1. ja, to je blo pa res neki! če bi reku zdravo in šou mimo, bi ti verjetn odzdravla in šla naprej. preprosto tak nemogoče je blo v moji glavi, da bi bil ti tam. v torek, ob štirih popoldne! sj si vidu, da sm ti taprv odzdravla in se obrnla stran 😀 šele pol, ko je Andreja neki ooo začela govorit, si si prslužu še en pogled 😀
    res ne vem kak bi se brez tebe domov prpelala 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *