Jan Ferme

Menu

Ali lahko … Ja!

c4Joj kako me razjezijo nekatere stvari v tej naši Sloveniji. Ne ve, če ste slišali, pred nekaj dnevi je en norc grozil štirim ljudem, z, pazi to, pištolo, štirimi ročnimi granatami in 1.5 kg vojaškega razstreliva. WTF?! Norc.

Policisti so ga skušali razorožiti, a jim to na žalost ni uspelo. Ko je postalo njegovo ravnanje preveč nevarno za druge, so izstrelili opozorilni strel, ker mu še kr ni kapnal so ga ustrelili. Na tleh je đekson še skušal aktivirati ročno granato in so ga še enkrat poknili, ročno granato mu je uspelo aktivirati. Pri tem je ranil sosedo in policista.

In zdaj bodo danes razpravljali na nacionalki pri Odmevih ali je prav, da so ga šicnal?! Mislim halo?! Mi še lahko enkrat nekdo prebere, ka je vse tip mel pr seb in komu vse je grozil?

Ne morš verjet …

3 thoughts on “Ali lahko … Ja!

 1. Jah, včasih ima storilec več pravic kot žrtev…

  Isto je bilo pri tistem zaporniku, ki je takoj, ko je prišel iz zapora posilil neko dekle… Bi mu kao kršili pravice (Zakon o varovanju osebnih podatkov), če bi upravnik zapora sporočil policiji, da ga bodo izpustili. Res, bolj pomembne so pravice posiljevalca od pravic nedolžnega dekleta…

  Le kam gre ta svet ?!?!?

 2. Saj, to je najhujše, da ima storilec VEČ pravic kot žrtev. Noro res … Svet propada. Že nekaj časa …

 3. Use skup je u k…u!!!
  Policaji nimajo pravice še skor prdnat…ne da bi še kej druga…

  Sodstvo pa tut…bw!!!
  V Ameriki npr. prideš na sodišče…in si avtomatsko kriv…. pr nas pa glih kontra….pr nas pa nisi kriv, ampak oni teb morjo neki dokazat!!!

  jej jej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *