Jan Ferme

Menu

Novodobna jara gospoda

glamurVsake toliko grem na kakšno pijačo na bowling ali na biljard v Planet Tuš in vsakič mi gre na bruhanje ob pogledu na izumetničene ljudi, ki so se prišli na bowling, dobesedno, samo nastavlat in kazat katero firmo cot majo in kok so uni fensi šmensi. Zraven pa še po možnosti kaka žirafa pira in se ga nalivajo ko žolne.

Hm, res ne vem kaj je s temi ljudmi. Očitno jim toliko pomeni, da so opaženi v družbi, da jih družba “sprejme” in da se, bohnedi, ne bi počutl osamljene ali pa manjvredne, ker potem bi lahko postali navadni smrtniki. Ob teh mizah, ko se našemijo in namestijo, ponavadi še potem na veliko obrekujejo znance in prijatelje, tako da je slika popolna.

Ampak mislim, da po izumetničenosti takšnega kiča pa vseeno zmaga Ljubljana, ne pravim da so vsi taki, a kamor koli sem tam šel v gostilno sem se počutu ko navadn drek. Še gledali so me tako iz svojih “prestolov” glamurja in fensi šmensi cot. Če tam nimaš avta dobre znamke aka Mercedes ali BMW, tako ne pomeniš nič, bohnedi, da ne nosiš oblačil po najnovejših modnih standardih Armanija ali Guccija. Vse bolj postajamo “civilizirani” in podobni zahodu. Fuj, fej sovražim to!

Žalostno je to, žalostno …

2 thoughts on “Novodobna jara gospoda

  1. Veš, sama poznam nekaj takih ljudi, ki se radi kažejo v ne vem kakih znamkah le zato, ker jih drugače nihče ne opazi..
    Nekaterim je pač shopping užitek in ker ne zapravljajo za druge reči hočejo met neki reči Armanijeve kolekcije..
    Je brezveze, da se počutiš kot drek ko te pogledajo.. Pa četudi čudno pogledajo.. Bodi zadovoljen, ker so te opazli… čeprav nimaš BMW-ja 🙂

  2. hja, lahko bi jih opazili na kakšen drug način. to da si kupiš eno fensi šmensi coto, pa da te zarad tega opazijo, to mi gre na jetra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *