Jan Ferme

Menu

Ustvarjalna kriza? Ali katera druga?

krizaKriza. Poznamo več kriz od gospodarske, osebnostne do ustvarjalne krize. Trenutno me daje predvsem ustvarjalna kriza ali pa je to kriza lepega vremena pomešana s kilogrami^n lenobe.

Eh, vse skupaj. Vse ocene se zaključujejo, matura se bliža, men se da vse manj. Ponavadi zmeri stisnem na konc, letos gre težje, verjetno še ne gre dovolj za res? Hm, možno. Sam rad bi že končal z vsem skupaj imel spričevalo plus dost pik za vpis na željeni faks v žepu, pa zdravo Polde. Tako me pa še od tega ločuje kar nekaj mučnih dni učenja.

Če preletim zadnje tri dni, ko sem mel maraton v izdelovanju WordPress dizajnov. Nedvomno je bil ta maraton čisto poseben izziv, saj še nikoli nisem tri dni zapored delal različne dizajne. Samo potem počasi, počasi ti že začne zmanjkovati idej, v mojem primeru sem še imel zraven obveznosti za šolo in potem nekako pač pade koncentracija.

Nestrpno čakam konec mature & zasluženo svobodo štirih let! 😉

7 thoughts on “Ustvarjalna kriza? Ali katera druga?

  1. Vzemi si pavzo. Pojdi ven, ko je lepo vreme. Zdaj so prazniki. Če se učiš cel dan ali pa zelo veliko, potem moraš vsaj eno uro biti zunaj na svežem zraku in se gibati. Sicer pa zelo pomaga vitamin B1, ki ga lahko dobiš v lekarni. Za živce in za telo. LP

  2. se strinjam za sprehod. se ponujam za spremljevalko 😀 vitamine bi jz sicer raj v sadju al pa oreščkih iskala.
    se strinjam z Botrom…

  3. Citiram: “zasluženo svobodo štirih let!” – Na to enostavno moram dogovorit 🙂

    Zasluženo že mogoče, težko pa rečem, da gre za svobodo. Te svobode namreč ni tako obilo, kot v maturitetnem obdobju razmišljaš. Tudi sam sem razmišljal in res je, da je svet bolj easy going, toda v približno dveh mesecih, kolikor traja izpitno obdobje v 1. letniku, so stvari naporne ravno toliko (ali še bolj, odvisno, kok si priden med predavanji), kot so bile čez celo leto skupaj v srednji šoli.

    Torej fant, dober nasvet, užij vsak dan študija, vendar ne pozabi, da študiraš 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *