Jan Ferme

Menu

Slovenski trg sux

Postal sem freelancer. Verjetno se spominjate, da sem pred časom začel s porjektom Spletna preobrazba, na katerega pa je bil odziv zelo mlahav – ničen, saj velja reklo “Vse kar je iz tujine, je veliko boljše kot pa doma.”. Zato sem se odločil, da poskušam prodajati svoje znanje v tujini.

Led mi je že uspelo prebiti. Prvo službo sem že dobil in zaslužil $30. 🙂 Hej, boljše kot nič. 😛 Za stranko iz ZDA sem zdizajniral en Web 2.0 logo. Lahko si ga pogledate spodaj.

ShareTab

9 thoughts on “Slovenski trg sux

 1. @boss: hvala.

  @tomaz: pod Web 2.0 logo si jaz predstavljam, vsaj kar sem pobral prek neta. Da je simpl, brez nwem kakšne grafike, da je odsev, potem še bel odsev preko črk. seveda je pa za vsako stranko drugačen. priznam da tale ni čist web 2.0, ampak pač. stranka je hotla neki v sijočih barvah. 😛

  @roman: ja je vektorsko ja. sam tale copyrightan .jpg ni.

 2. Stranka? A maš potlej prou firmo al kako?
  a se da logo videt, kje v boljši obliki? ali pa kr v “akciji” – kaj sploh pomeni share tab?

 3. Em, ne nimam svoje firme. Lej besedo freelancer sem linkal do wikipedije pa si preberi. 😉 aja pa jobe pobiram prek te strani.

  hm, ka ni dost v redu oblika, če klikneš na sliko pa ti jo poveča? drgač se še logota ne da viet v akciji ker uni še niso strani nardil, baje pa da bo neki združevala video, myspace pa še kej.

 4. Aha, hvala za povezavo 🙂

  Jahm, glih ne vid se dobr, ku zdej nevem al je zanalaš tako grob, al je sam zarad jpega 😉 drgač pa vrei logo 🙂

 5. aja, ja zanalašč je grob, ker je pisava takšna. ja sj se mi je zdel čudn, da ne bi vedu ka je to freelancer, sam vprašanje s firmo mi je blo mal čudno. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *