Jan Ferme

Menu

Tabloid P.M. – Tabloid z okusom

Tabloid P.M.Na spletu je nanovo zaživel spletni tabloid Tabloid P.M. Tabloid z okusom. Čeprav je deloval že prej, zanj še nisem slišal. Pred dvema dnevoma pa me je čakal mejl, glavnega urednika naj ga prosim dodam na MSN, da me lahko nekaj vpraša. Pa si rečem vredu, da vidim kaj hoče. Prijazno me je poprosil za pomoč pri postavitvi bloga in prilagoditvi enega od mojih dizajnov.

Moram priznati, da na začetku nisem bil najbolj navdušen, saj se moram učiti za maturo in je že tako malo časa za ostale stvari. Toda nato sem pomislil, kaj pa če jaz ne bi znal takšnih stvari in ne bi bilo nobenega, ki bi mi pomagal. Zato sem jim.

Postavil sem WordPress blog, dodal cel kup pluginov (dodatkov) in prilagodil design, ter jim vse razložil. Aja, pa dodal še na SloBlogi.net in Blogorola.com. Kot “plačilo” sem zahteval samo link na njihovi strani do mojega bloga. Postavili so me za glavnega administratorja.

Vsi ste lepo vabljeni na njihovo stran, ki je res zaživela, tudi novice se mi zdijo kvalitetne. Veseli bodo vaših komentarjev!

3 thoughts on “Tabloid P.M. – Tabloid z okusom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *