Jan Ferme

Menu

Angleščina na maturi in ostali predmeti

Včeraj smo pisali maturo iz angleščine. Splošni vtis? Ni bilo neke sile no, edino kar je bilo res vedno je bil drugi del slušnega razumevanja, ker so govorili tako hitro in nerazumljivo, zraven smo pa morali pisati vse v note form, tako da res nisn nč kej vedel. Saj vsi pravijo, da jim ni šlo tole, tako da to je dobro. 🙂

Danes sem ponovil štiriletno znanje maternega jezika, jupi dupi meee, ju3 pa to pišem. 🙁 Najbolj ampak res, najbolj me je strah matematike, sploh mi ni jasno kako bom js to pisal pozitivno.

Vse več, vse več se je treba učit vsak dan, tako da lahko da bom kakšen dan odsoten. 😉 Za na koncu pa se nasmejte ob temlem posnetku. 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B_POuAuoBWY[/youtube]

3 thoughts on “Angleščina na maturi in ostali predmeti

  1. ja slušn del drugi del je bil res spet bedn, v prve skor nč napisu (dva odgovora na pol, k nism dobr slišu), v druge sm pa krneki nabiju, mogoče bo še kj prov. Za slovo tud ne vem, kko bo jutr (podobn filing mam kot za anglo).

    mta je pa v primerjavi s snovjo, k jo predelaš v 4 letih, simpl. k sm delu doma predpreiskus, sm si mislu, če se ti majstri, k to sestavljajo, delajo norca z ns (nekje res dobiš šenkane točke). jst sm drgač na enmu slovenskemu trackerju najdu en program za mto (kao tastare mature, jih morm še rešt ta tedn)

  2. Matematika je pomoje lažja od slovnice, ker pri matematiki se vse navezuje in ubistvu vsa leta ponavlaš snov, pri slovenščini pa pislatl na pisatla… men sploh ni jasn zakaj mormo vse te pisatle poznat :S, jst ne vidim neke praktične uporabnosti tega znanja razen na kakšnem kvizu v stilu Miljonarja.

    Sicr pa bom drug let vidu kak je z maturo 🙂

    BTW tolaž se s tem, da so vsi, ki so poslušal tist pr angli isto poslušal 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *