Jan Ferme

Menu

Microsoft Surface BSOD

Spet en veliki bum Microsofta in sicer Microsoft Surface, na to temo so se razpisali had, Obuti Maček, Mitja, možno da še kdo, … V glavnem gre za interaktivno mizo, ki je multitouch in podpira razne stvari. Položiš gor mobitel, prepozna znamko mobitela in že je sinhroniziran z mizo. Položiš gor fotoaparat in v sekundi dvajst ti že prenese fotke dol.

No moje skromno mnjenje je, da je tole vse skup mal bikov drek:”(bullshit, da bote bolj zastopl)”:. Mislim, že zj so mel Windows XPji probleme pri nekaterih gonilnikih za mobitele in fotoaparate, ta miza bi pa nj v sekundi dvajst vse to naredila. Prevečkrat so že pri Microsoftu kej napovedal in se je pol pokazal, da je slabš kot smo mislili da bo.

Sorry Microsoft, ko bom pa js dejansko stal pred tvojo mizo in položu svojga Nikona D50 gor in bojo fotke, pazi to, iz 1 GB kartice dol v sekundi dvajst:”(Zdaj rabim 15 minut ziher)”:, ti bom pa verjel.

Aja, neko vizijo majo, da bo tole blo v kavarnah in ka vem kje še vse, me zanima kere kavarne si bojo tole lahk privoščle ja. No in ko se boš ti vse lepo napapcal in boš hotu plačat, se ti bo pojavu tale zaslon:

Microsoft Surface BSOD

In potem boš pač odkorakal ven ane, sj ne bo treba plačat. 😀 Ja, tole sem js sfotošopal. 😛 Pač kažem realnost. 😉

7 thoughts on “Microsoft Surface BSOD

  1. Tale slika mi je res všeč 🙂 Me pa zanima, kolk folka bo to kupil. Je pa to ena alternativa za obične albume, čeprav še zdaleč ne tako romantična. Je pa res, da se zadnje čase v povprečju razvija manj posnetih slik.

  2. Stvar je mišljena za prihodnost, zato je primerjava z Windowsi XP dokaj neprimerna.

    Tudi prenos bo morda res trajal le nekaj sekund, vendar ne dosti več kot to. Tako ali tako se flash pomnilniki razvijajo skorajda s svetlobno hitrostjo, tako da lahko danes že majhen USB ključek dosega hitrosti preko 20 MB/s – kaj šele čez recimo 5 let.

    Tole glede BSOD je malce hm… neutemeljeno. Sam sem ga nazadnje videl februarja, ko sem PC navijal (očitno) prek svojih mej in se je med testom stabilnosti sesul (> 50% overclock, da ne bo pomote). Tako ali tako je za BSOD ponavadi kriva strojna oprema in ne Windowsi sami po sebi – sploh pa si dal BSOD iz Windowsov 98 in ne iz XP/Viste 😀

  3. js sm dal prvi BSOD ki sem ga vidu 😛 pač vsi vemo ka mislimo in tale prihodnost bo khm, še dolgo časa v omari. 🙂

  4. Po moje pa ne. Ko bojo to vidli bogati razvajenci bodo hotl met… In več k jih bo bolj bo dostopn ostalim. Itak pa mislim da rabi zadeva večjo unkcionalnost kot pa kar je blo v posnetku. Vse samo kot en vlek eye candy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *