Ulica Jana Fermeta, kaj ulica kar celo mesto naj bo

Po letališču Jožeta Pučnika Ljubljana se je Mestna občina Celje odločila, da se bo Celje preimenovalo v mesto Jana Fermeta in tako ugnalo Ljubljano, ki ima poimenovano le letališče po velikem človeku.

Rivalstvo med mestoma se jasno kaže v tem, da je mestna občina Ljubljana takoj ukrepala in preimenovala Ljubljanski grad v Grad Had, prav tako vodi do grada Had tudi nova ulica Had.

Res ne vem kje se bo to končalo dragi moji, saj se že odpirajo nove trgovine v mestu Celje, pardon, mestu Jana Fermeta in sicer trgovski center JFK (Jan Ferme Klaud), prav tako je RKC napovedala gradnje nove cerkve v mestu Jana Fermeta in sicer njen zavetnik, bo, kdo drug kot Jan Ferme.

Verjetno se sprašujete kaj je Jan Ferme naredil za Celje, moram priznati, da se tudi on. Povprašali smo Celjskega župana, ki nam je odgovoril, da je v Janu Fermetu, skrit zelo velik potencial, ki bo Celju še kako koristil.

Zanimivo, le kdo bi si mislil.

Dodatek: Ker dobivam vprašanja, kaj sem mislil s to objavo, naj povem, da sem s to objavo odgovoril na hadovo vprašanje tukaj. Malo sem karikiral stvari in dobro se zavedam kaj je Jože Pučnik naredil za Slovenijo.

 • zaa 2 mesca si zgrešu tole novico 😀

 • Jan

  zakaj? 😛

 • _puma_

  upam, da veš kaj vse je Pučnik naredil za Slovenijo…

 • Jan

  vem ka je nardil puma, sem bral včeraj. to je le šala na hadov prispevek.

 • 1. april je bil prbližn 2 mesca nazaj 😀 😀

 • had

  ker ljudje res malce cudno razumejo sale, bi jim te stvari vseeno rad razlozil 🙂
  stvar je silno preprosta.. koliko od vas, ki ste skocili sedaj v zrak, je pred vcerajsnjim dnem slisalo za pucnika? koliko vas je vedelo, kaj je on res naredil za slovenijo?
  a potem bomo vsakomur, ki je pisal v novo revijo, ki je bil pri odcepitvi in ki je umrl in seveda, da ne pozabim najvaznejsega scepca, bil blizu desnicarjem, odprli njegov mavzolej, poimenovali po njem letalisce, cesto, kamoli se celo mesto?

  hudica..

 • Jan

  no hvala had, da si jim razložil. 🙂 pač naš blogerski humor 👿

 • baje je fora v tem, da se tisti v upravi letališča niso dobr razumel s temi politiki, ker so teli na letališču hotel poimenovat le nov terminal in ne celotn letališče, kot je pač hotla naša vlada in tud to dosegla. kaj je pa čist res, pa ne vem, uglavnem skor cel dan sam še o tem poslušam 😀

 • Ne gre toliko za nepoznavanje Pučnikovega dela (morda had, ki piše o odcepitvi, res ne ve dovolj), pač je problem v pomanjkanju državljanske vzgoje. Krivi so Gaber in voditelji, ki so ga imeli za lutko.