Jan Ferme

Menu

Velika Britanija je dobila talent!

Paul PottsTo je Paul Potts! Torej, zmagal je moj favorit! Ta je postal danes, ko sem videl posnetke na Kašparjevem blogu. Paul Potts je v bistvu prodajalec mobilnih telefonov, ki pa je zdaj čez noč postal operni pevec, prav ko ga vidiš si misliš, kaj bo ta. Potem pa si zelo, ampak res zelo presenečen. Vidi se mu, da je skromen, kar so bile zagotovo še dodatne plus točke.

Paul poje tako, da se ti res naježijo vse kocine na telesu in mislim, da je bil namen oddaje Britain’s got talent dosežen. Bistvo oddaje je bilo, da najdejo običajnega človeka z običajno službo, ki ima talent. Uspelo jim je! Poglejte si njegov razvoj skozi njegove nastope.

Paul Potts je tako dobil ček za £100.000, preračunano v bivše tolarje to znaša 35 mio SiT, kar bo porabil za snemanje svojega prvega albuma. Dobil pa je tudi še zelo posebno nagrado in sicer 3. decembra 2007 bo nastopil pred kraljico!

Paul Potts

Prvi nastop:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA[/youtube]

Nastop v polfinalu:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=-ZvPzIfVCvc[/youtube]

Nastop v finalu:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=aLPiln9h52E[/youtube]

Vir

7 thoughts on “Velika Britanija je dobila talent!

  1. Jan, tale objava mi je polepšala zgodnje jutro (01.00). Tisti prvinski mravljinci, ki se zgodijo nekajkrat na leto. I’m speechless…

  2. Tega modela sem pa ravno včeraj zasledila na youtube in sem si mislila sam uau.
    Damn good voice.
    @Nikolina
    Kako to da ga niso odkrili že prej… sej dokler se človek ne prijavi na kakšno avdicijo je mal verjetnosti, da ga bo kdo slišal v kopalnici k poje pod tušem. 🙂

  3. res čudovito poje. pa tak nenarjen in iskren zgleda. všeč mi je bla tud mala connie, sam ona ma še itak velik časa, da pokaže svoj glas. tak, da mislim, da je res zmagu najboljši. 🙂 škoda edin, da se ni dal gledat tole v živo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *