Jan Ferme

Menu

National Geographic in opravičilo poštarja

Pred nekaj časa sem se hudoval nad tem kako dobivam zmučkan National Geographic. Zato sem se potem odločil da pišem na pošto in dodam dokaze (fotke iz prejšnje objave). Čez nekaj dni sem dobil odgovor uslužbenca pošte v katerem mi je sporočil, da je kontaktiral upravnico naše pošte, ki je s poštarjem naredila temeljit razgovor glede tega. Napisal je, da se poštar opravičuje in zatrjuje, da se kaj takšnega ne bo več ponovilo.

Prišla je nova številka National Geographica, ki je bila presenetljivo ravna. Edino kar me moti je to, da je prišla 12 dni prepozno, saj drugače zmeraj pride pred 1. v mesecu.

Poraja se mi vprašanje, če je poštar ponovil napako in potem raje vzel revijo nazaj v svojo torbo in jo dal ravnat na pošto?

Za zdaj ne bom kompliciral in upam, da pride naslednja številka pred 1. v mesecu in še bolj ravno “speglana”. 👿

5 thoughts on “National Geographic in opravičilo poštarja

  1. em, verjemi, da jo je ravnal zato ker je platnica bila prepognjena kot pri vseh ostalih prej. to je pa položil za en teden pod kakšne pakete pa je blo 🙂

  2. Lahko je pa vsak dan dajal na stran prihranke od malce in ti kupu revijo v bližnjem kiosku 😀

  3. Ma, tudi mene je motila zmučkana revija, ko sem bil še naročen na razne Jokerje ipd., vendar se nisem mogel pi*diti, ker je tudi nabiralnik tak, da ne grem drugače not, kot če prepogne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *