Jan Ferme

Menu

Bob Dealer – Odprite mu vrata

Zbudil sem se tam okoli 10.15, cel krmežljav se usedem za računalnik in začnem brati svoje jutranje novice (beri: ofnem Google Reader). Nakar čez kakšnih 15 minut nekdo zvoni, pa si mislim, da je zagotovo poštar. Grem do domofona in vprašam kdo je, pa zaslišim nekaj izza vrat in jih odprem.

Tam pa stoji en dobrodušen možakar (rečmo okoli 26 let star) in mi da v roke cd Bob Dealer – od Tokia do Lisbone – evolucija zavesti. Zraven pa doda, da tega ne sme prodajati zato pa daje okoli in če mu namenim kakšen cent pa da je gor osem njegovih pesmi.

Vešde js v zadregi letim nazaj v sobo in obrnem denarnico in ven pade 3,5 €. Šment, niam več. Grem nazaj do vrat in mu rečem, da žal nimam več, pa se on le prešerno nasmeji in reče, da ni važno, le da je iz srca. Res se mi je zdel že na pogled dober človek, ki si pač na svoj način služi ljubi kruhek.

Meni ni žal, da sem mu dal tistih par evrov, mu jih boste tudi vi?

P. S. CD sem poslušal in sploh ni tako napačen!

Bob Dealer

Bob Dealer

5 thoughts on “Bob Dealer – Odprite mu vrata

  1. Me je zbudil danes ob 11h 🙂 Res prijazen in nevsiljiv dečko. Sem pa tudi jaz imel v denarnici le 5 eur, vendar je bil vidno zadovoljen. Tudi glasba je dobra.

    lp

  2. Ewo danes je pri nas pozvonil nam dal cd in dali smo mu 2€ ker nismo mel drobiza :/
    upam da bo dost nabral 😉
    p.s. Cd je v redu;)

  3. pr men je tut dans pozvonu pa sm mu dala 4 eure. Mogoč je biu fejk in je res drgač bogat al kokr že. Mal čudn mi je blo da je daju cd tk okol in prosu za dnar.Kje pa ga je posneu? Kje je dobu za CD? Nevem…sam sm pa usaj neko dobro stvar nardila:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *