Jan Ferme

Menu

Dizajn dneva #11

Tale dizajn je eden redkih, ki me navdušijo. Iz njega veje toliko energije, da te naspidira za cel dan. To je dizajn bloga Saše Gerčar, dizajn je drugače narisala avtorica sama, realiziralo pa podjetje omenjeno v footerju. Škoda, da tako lep dizajn kazi vodoravni drsnik zaradi neke kode čisto na dnu bloga.

Saša Gerčar

P.S. Popravljena dejstva.

5 thoughts on “Dizajn dneva #11

 1. Hvala, hvala.
  Res lepo slišati pohvalo, predvsem pa se zahvaljujem za kritiko, kajti brez nje sploh ne bi opazila kaj je spodaj zapisano.
  Z designom je pa tako, da sem avtor načeloma jaz, le da so mi ga tehnično izpeljali fantje iz Core-a, saj jaz slik pač ne znam gor postaviti.
  Sicer sem težila z barvami in jih gnjavila za vogalčke in odtenke, dokler nisem bila srečna.
  Sedaj po 4 mesecih mi zadeva ni več všeč …sem se naveličala in bi naredila kaj novega, ampak ne znam, fantje bi mi pa vsak korak zaračunali 🙂
  Sem pa šla pogledat …končno enkrat …vse do dna in opazila neko bedasto kodo, ki sem jo najbrž jaz nabila enkrat pomotoma, ko sem hotela nekaj v stranska polja vnesti. Bom takoj umaknila.
  Kaj pa imaš v mislih glede vodoravnega drsnika, ki kazi. Kaj je to?

 2. Drsnik je takle

  Drsnik

  Tako se vidi na resoluciji 1024 x 768. Drugače pa pardon za napako, sem že popravil. 😉

  Koliko bi ti zaračunali? Jaz ti naredim zagotovo ceneje. 🙂

 3. Ne vem koliko, ampak z njimi sem se dokaj v redu dogovorila za pomoč oz. postavitev mojega bloga na lastni domeni. Cena je veljala za paket (postavitev, nekaj osnovnih inštrukcij, vizualen izgled po moji želji).
  In potem smo to dali “čez”, moja vprašanja o kakšnih izboljšavah so naletela na vse daljši odzivni čas, nekateri celo na čas, ki se vleče že nekaj mesecev ….tako, da sem se odločila, da je morda najbolje, da se nekaj osnovnih zadev naučim kar sama in sicer tako, da razne druge blogerje malce “zagnjavim” pa mi dajo kakšen nasvet, jaz probam ..včasih rata, včasih pa ne in potem nastanejo takšni bedasti drsniki 🙂
  Hvala za ponudbo.
  Sicer pa to, kdo je zapisan kot avtor designa mene nič ne moti …konec koncev je v bistvu pravno res Core, jaz pa sem kao naročnik 🙂 ….komentirala sem zgolj z osebnega stališča, ker se mi je zdelo fino, da me nekdo pohvali. Pa tudi risala nisem bogve kaj ….v bistvu bolj pisarila maile in rekla naj bo zadeva bolj ali manj oranžna, pa naj se da gor takšne barvice ….pa nekaj težila z eno travo, ki sem jo tudi imela nekaj časa v glavi …tko približno 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *