Jan Ferme

Menu

Dizajn dneva #16

Včeraj smo na Mimovrste lahko opazili nov izgled. Moram reči, da so me presenetili in to zelo. Sploh ta modra, ki je uporabljena v logotipu (in drugod) je zelo, zelo všečna. Tudi polno je novih vsebin. Edino kar me moti je tista zelena barva s katero so obarvani naslovi izdelkov in še kaj. Meni ne paše. Drugače pa vse pohvale prenoviteljem!

Mimovrste

6 thoughts on “Dizajn dneva #16

  1. Glede na to da si malo oblikovalca se mi zdi hecno da stran oceniš z: ta barva mi je lepa, ta pa ne.

    Če recimo primerjam MM in enaa (ki je bila tudi prenovljena?) se vidi da so tukaj oblikovalci za vsako pod stran posebej premislili kako bodo podajali vsebino. Tudi tista zelena je uporabljena kot dober kontrast.

  2. @Iztok: Imaš prav. Res je kontrast in mogoče na momente celo paše, vendar meni ne. Kot pravijo, vsake oči imajo svojega malarja.

  3. Veseli me, da ti je prenovljena trgovina všeč. Kot je ugotovil že Iztok, je zelena uporabljena kot izrazit kontrast, saj se npr. zeleni gumbi uporabljajo le v postopku nakupa in zlahka opaziš npr. zeleni gumb za košarico (kadar je ta polna).

    Takoj ko utegnem bom na blogu malo pokomentiral posamezne odločitve pri razvoju mimovrste=) in tako malo osvetlil kako poteka razvoj takega projekta.

  4. @you.go: veseli me, da si pokomentiral tole objavo. a ne bi mogoče lepše prišla oranžna? Vsaj zato, če je že tam rumeno in bi vseeno izstopala :mrgreen:

  5. @Jan: Verjemi mi, pri takih gumbih kot je “Dodaj v košarico” bi vsi radi da kar sledijo miški po celem ekranu 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *