Jan Ferme

Menu

3D Mailbox: Ena najslabših aplikacij

Em, 3D Mailbox?! A me hecate? Zakaj rabim za branje elektronskih sporočil 3D grafiko? Tole je res ena najbolj zgrešenih aplikacij ever. Ne vem, kaj so mislili s tem, resno. Igrca, v kateri je glavna naloga, da bereš svojo e-pošto?

To je tak, ko da bi nardil igrco, da se lahko igraš kako ješ kosilo oz. še tisto bi bilo zanimivo. Al pa da se igraš kako biti debel in se delati da maš ful dnara. Mislim WTF?! No, poglejte si grozn trailer in presodite sami.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ouR59Inxb8U[/youtube]

Vir: TechCrunch

5 thoughts on “3D Mailbox: Ena najslabših aplikacij

  1. Jan čudno? Ej po moje smo ljudje in američani tko zabiti, da bomo čez par let mel igrce ki bojo kazale lajf zunaj sten – boš lahko se sprehajal kjerkoli pa šou kamorkoli – pa boš v resnici vse s svojega (ne)udobnega sedeža. ja 🙂

  2. @mitja: predvsem američani. 🙂 em v bistvu to o čem govoriš že obstaja – SecondLife. To špilajo vsi pomembni politiki, ima že čez 3 mio uporabnikov. groza!

  3. Mja američani kot američani… Tale Second life pa zelo uspeva kr folk lahka shujša tako da samo pritiska na gumb ^^… Pa tud tolk paparazzijev ni 😉 kar je vredu za zvezde… Tale video mi je pa tak bedn da… Se je treba vprašat kaj bo še folk sploh naredu za to da se samo pošto prebere :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *