Jan Ferme

Menu

Zasebna številka

Dan danes imamo bolj kot ne vsi mobitele ane? Vsake toliko te tudi pokliče kdo iz “Zasebna številka”. Mene tako ponavadi kliče ati. Zmeraj se oglasim “Kaj?!”, ker ponavadi zmeri je kaj. Ampak ups, ravno danes jaz prej kličem enega gospoda zaradi neke stvari in potem me on nazaj kliče, ker se prej ni oglasil, pod “Zasebna številka”.

Jaz pa se oglasim s svojim “Kaj?!”, ker bila ura ravno 14.22 in sem predvideval, da kliče ati, ki je prišel ravno domov. Hm, klical je tisti gospod. Joj sem se butasto počutil potem in 2x opravičil. Zdaj se moram zmeraj vljudno oglašati na vse cifre. :mrgreen:

Se vam je zgodilo že kaj podobnega?

P.S. Potem me pa čez 8 minut kliče še enkrat nekdo pod “Zasebna številka” in se lepo oglasim s “Prosim?”, pa je bil ati, ki je težil zakaj nisem smeti odnesel. Ah ja …

5 thoughts on “Zasebna številka

  1. In zakaj vraga ima tvoj ati “zasebno številko”?
    Mene to zelo moti in se nerada oglašam nekomu, ki se pred mojim prevzemom klica ne želi predstaviti. To je tako, kot da moram odpirati vrata nekomu, ki na moje vprašanje: “Kdo je?”, ostaja tiho.
    V našem podjetju smo imeli kar nekaj časa “zasebno številko”, ker imamo centralo in je tistega, ki je klical vedno vrglo na prvo prosto linijo, kar je pomenilo, da je nekomu na mobiju kazalo številko na katero se v našem podjetju oglaša povsem druga oseba.
    Vseeno je bila zadeva z “zasebno številko” bolj moteča, kot z “malce drugačno številko”, zato smo uredili stvar tako, da se pri vsakem klicu iz naše hiše izpiše “centralna številka”.
    Tako ljudje vsaj to vedo, da jih je klical nekdo iz našega podjetja ….in od tam naprej se zadeva že da rešiti 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *