Jan Ferme

Menu

Lepa gesta trgovine Mimovrste.com

Pred časom sem že naročil Blogorolino majico “Blogorolam”. Pred časom pomeni 16. 6. 2007. Ker sem potem odšel na morje, sem na vso zadevo malo pozabil. Takrat, ko sem to majico naročil so na Mimovrste.com imeli napisano, da jo imajo na zalogi, ko sem klical dva tedna po naročilu so mi rekli, da je zmanjkalo in da dobim, ko pride.

Vredu si mislim, saj imam dosti majic zaenkrat. Potem pa dobim včeraj v nabiralnik obvestilo o prispeli pošiljki iz Jesenic. Seveda se mi ni sanjalo kaj je in sem odšel na pošto, kjer celo ni bilo gneče. Verjetno je kriva vročina zunaj. V kuverti sem prejel Blogorolino majčko z opravičilom in vse to zastonj. Aja, pa še kul obesek Mimovrste.com. :mrgreen:

Res lepo od spletne trgovine Mimovrste.com, da je naredila takšno gesto in se opravičila. S tem so si tudi pridobili rednega kupca. Hvala!

Blogorolam

Blogorolam

P.S. Spletna trgovina Mimovrste.com je ena redkih v Sloveniji, ki se zavedajo moči blogov. Pa, da ne bo zj ker mislu, da bodo zdaj kar vsem pošiljali zastonj majice. Verjetno sem eden redkih.

8 thoughts on “Lepa gesta trgovine Mimovrste.com

  1. Vedli so, da si bloger in so ti jo zato poslali zastonj… ziher so mislili, da komaj čakaš napisat beden post o slabem poslovanju Mimo vrste. Zdaj pa so dobli dobro reklamo,… takoj grem naročit to majco 🙂

  2. fanta, to je meni kristalno jasno 🙂 se mi pa fajn zdi, da ljudje cenijo tvoje mnenje in potem tud “šenkajo” kakšno stvar, ker vejo, da se slabe publicitete ne da izbrisati. taktika itak :mrgreen:

  3. Taktika že, niso mu menda po pomoti šenkali obeska. Ampak hkrati pa tudi lepa gesta, ki kaže na to, da si ne želijo zapraviti ugleda s storjeno napako. Bloger gor ali dol.

    Jaz bom (sicer zaradi svojih) razlogov tam tudi ostal redni kupec in tale “taktična” poteza me niti slučajno ni odvrnila. In to kljub temu, da sem imel pred časom o Domenci sami (ne v zvezi z mimovrste) povedati marsikaj negativnega.

  4. Taktika gor ali dol, res smo ga usrali pri dobavi majčke (zmanjkalo jih je, pa jih nismo dobili od tiskarja), tako da smo se nekako morali oddolžiti.

    Kot kaže ga je usral tudi drugi tiskar in nam je zmanjkalo tapravih kuvert, tako da so punce uporabile tisto od sestrske firme 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *