Jan Ferme

Menu

Že spet prepognjen National Geographic

Ne vem ali naj znorim, ali naj besnim ali kaj?! Že spet sem dobil prepognjen National Geographic. Verjetno mislite, da kompliciram vendar revija, ki stane 4,59 € mora priti ravna!!! O tem kako sovražim, če je National Geographic prepognjen sem se razpisal že tukaj, prav tako sem napisal o opravičilu poštarja, ki pa sploh ni dolgo držalo.

Kaj čem druga, kot da se spet pritožim na pošto, ampak zdaj se bom zraven še na National Geographic Slovenija.

National Geographic

National Geographic

6 thoughts on “Že spet prepognjen National Geographic

  1. Poštar, ki se ti je opravičil, je bil tokrat gotovo na dopustu. Drugi poštar pa seveda ni vedel, da ne sme prepogniti omenjene revije. Obvezno se pritoži na oba naslova.

  2. To se dogaja zato, ker so revije zložene po več sto izvodov skupaj in jih zvežejo s tistimi plastičnim trkci na “+” način. Zaradi tega se nekaj deset revij na vrhu prepogne. Mogoče je v tem težava.

  3. Ko sem prebral tolo objavo sem se najprej vprašal kakšne vrste poštni nabiralnik imaš. Če je navaden, potem je od poštarjev to grdo (jaz nikoli nisem dobil “prepognjene” revije GEO) če imaš pa nabiralnik stila, kot ga uporabljajo stolpnice, me pa to ne preseneča.

  4. Pozdravljeni!
    Ravno mi je vzbudila pozornost slika avgustovske številke 2008 NGS! Zanima me če mi jo kdo proda, ker jo iščem že dlje časa. Hvala!

    lp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *