Jan Ferme

Menu

FreePhoto.si – Brezplačno do vaših fotografij

Glede servisov, ki ponujajo karkoli zastonj sem vedno skeptičen. Nato pa nekje zasledim, da lahko dobim do 30 brezplačnih fotografij (10 x 14 cm) z brezplačno dostavo. To vam omogoča spletna stran FreePhoto.si. Naložiti si morate njihov program preko katerega jim potem pošljete vaše fotografije.

Fora je pa v tem, da vam pošljejo zastonj fotografije v zameno, da izpolnete anketo njihovega sponzorja. Hehe, seveda je haklc, a ste res mislili, da je dandanes kaj zastonj? Anketa (bila je od Triglava), ki sem jo izpolnil ni bila dolga, nato pa sem že lahko prenesel fotografije na njihov strežnik. Edini problem pri tem programu je bil ta, da je kar dvakrat prekinil pošiljanje fotografij in začel od začetka. Za info: moja linija je bila prosta. Pravijo pa da v tretje gre rado in je tudi šlo.

Nato vse skupaj dobiš ene 5 mejlov o tem kako se ti zahvaljujejo in da bo tvoja zahteva kmalu obdelana, zraven pa še obvestilo, da me bo obiskal Triglavov delavec in mi izročil fotografije zraven bova pa še malo pokramljala in mi bo brezplačno svetoval o mojem finančnem stanju (v redu ni bilo dobesedno tako napisano).

Hm, že spet en haklc a? Nisem bil najbolj navdušen nad tem kramljanjem, vendar nekatere stvari pač moraš vzeti v zakup. Danes sem tudi prejel fotografije, ki sem jih naročil v torek. Fotografije so vredu kakovosti, moti me edino da so čudno odrezane, ampak to moraš vzeti v zakup. Zaj me samo zanime, če bo un res prišu in mi svetoval o mojem finančnem stanju. :mrgreen:

7 thoughts on “FreePhoto.si – Brezplačno do vaših fotografij

  1. glede na to, da se cene digitalnih fotografij take velikosti gibljejo okoli 0,09 EUR.. no way! še posebno pa jim ne bi delal promocije na blogu. za to objavo bi ti morali “brezplačno” naresti vsaj enih 300 fotk 🙂

  2. Ja, včasih se tudi sam sebi čudim, kaj vse ljudje naredimo in damo, samo da bi “zastonj” dobili neko malenkost , katere sicer ponavadi sploh ne rabimo in ki v štacuni stane dva ali tri evre, vredna je pa še veliko manj.

  3. Tudi jaz sem že uporabljal to storitev in vse pohvale freephoto.si, ker dejansko niso težili z nobeno reklamo. Zraven sem prejel en prospekt, to je pa vse. Po drugi strani pa ne razumem, zakaj ne bi vsak mesec koristil teh 30 fotografij. Fotografije na papirju so dejansko uporabne za “pokazat”, te na računalniku pa samo zate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *