Jan Ferme

Menu

Težka odločitev – iPhone : Google Phone (the Gspot)

O tem kakšen naj bi bil Googlov telefon sem že pisal. Na internet so pa namreč prišle nove fotografije Google telefona ali Gspota, kakor naj bi ga poimenovali – seveda so to le domneve. Google phone naj bi še zmeraj temeljil na Linux distribuciji, medtem ko vemo, da Applov iPhone temelji na Mac OS. Ampak to niti ni toliko pomembno.

Bolj se mi poraja vprašanje kateri telefon bi zdaj izbral, če bi že menjal. Ali zloglasni iPhone ali Google Phone – Gspot? Zaenkrat vemo, da iPhone ne podpira IM, kakršnega koli povezovanje ala bluetooth ali IR, MMSov in 3G tehnologije. Seveda pri Applu obljubljajo to za evropski trg konec leta 2007, medtem ko je Google Phone napovedan v prvi četrtini 2008, ampak žal o njem ne vemo še dosti stvari.

iPhone vs. Google Phone

Trenutno, ko še ničesar skoraj ne vem o Google Phonu, se nagibam k iPhonu. Toda, če bo Google Phone občutno cenejši od iPhona, se ve kaj bom kupil.

Vir novice

8 thoughts on “Težka odločitev – iPhone : Google Phone (the Gspot)

  1. Jst iPhone sploh pogledam ne :D, ker mu manjka preveč funkcij, da bi bil vreden svoje cene. GooglePhone pa mogoč, če bo imel dost funkcij. Drugače pa raje vzamem kako NOKIO ali SonyErricson, ki je preverjena roba 😀

  2. Google je ferma na nivoju. Apple je rade končar 😀

    Vsekakor bi vzel rajši googlov aparat (če bo to sploh kaj res iz tega) kakor pa iphone. Zakaj ? Zato ker bo bolje izpopolnjen. Apple ima v razvoju 10 novih produktov, google ima enega in tega naredijo orenk (kar se tice hardware (aparatov) seveda!).

    +1 za google al gspot al karkoli že bo če bo….

  3. google phone… hudo. Pomoje ni stvari, ki bi jo google slabo naredil. Bo sigurno hudobija. Ampak vseeno takega telefona zaenkrat ne potrebujem.

  4. Sam cenej bo zihr kot iPhone… ampak veretn bo 2 toni oglasov zravn na ekranu :), ampak to pomoje ne bo tak problem, ker jih bojo hackerji v 1 tednu odstranl 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *