Jan Ferme

Menu

Hej IE! Sesujem te s šestimi besedami!

IE SuxMislim, da je šimfanje IEja pri meni že nekaj vsakdanjega, ko že mislim, da sem vse povedal se zmeraj najde kaj novega. A ni to fajn? Zdaj bosta pa SFfreak in sverde1 spet imela o čem pametovat v komentarjih. Čeprav mogoče nekaterim že preseda moje neprestano govorjenje o tem kako je IE zanič in da končno prešaltajte na Firefox, se ne bom ustavil. Mogoče bom celo komu rešil življenje.

Sverde1 mi je včeraj pokazal super novico. IE lahko sesuješ s šestimi besedami. No, petimi html znaki in enim CSS. Pač saj razumete. Slavne besede (v g33kovskem jeziku):

<style>*{position:relative}</style><table><input /></table>

Prevod: Pojdi se solit! Bejž v kot!

Testirate pa lahko tukaj (z IE afkors).

11 thoughts on “Hej IE! Sesujem te s šestimi besedami!

 1. Ok Jan dojeli smo da je IE pč slabši … ampak če se misliš ukvarjat z spletnim oblikovanjem, se kr sprijazn 😉
  Tkle mamo – shit happens.

 2. Hehe, ampak jaz to tako rad poudarjam, da bo čim več ljudi začelo gledat s kakšnim drugim browserjem 🙂

 3. jan, ti se pa res živciraš okol tega IE, kot bi bil živ človek. kot bi ti …ne vem…vzel liziko al pa kej in ga zdej sovražiš in mu zameriš in si oh in sploh jezen nanj, ker sploh obstaja. in v to zamero seveda spada tudi “šuftanje” vseh kak je tisti grdi IE, ki ti je vzel liziko, zlobn in sploh…
  mislim…preveč živcev za tega bogega Explorerja. Sej on ne obstaja zato, da bi te jezil, veš…

 4. _puma_ nikoli ne veš kak namen so imeli pri M$ 🙂
  Ravnokar sem se spomnil kaj je adrenalin 🙂 Cel design narediš brez da bi pogledal v IE in ko je končan stran odpreš v IE xD

 5. ja se strinjam, da je IE zanič, zato vsi prešaltajte na lisičko, saj smo največji z 50 % procenti naj fani firefoxa. vsi na lisičko pa se bo kdo mogoče še pobrigal za nas 😀 !

 6. Heh, prav smejim se. Vbistu me FireFox nikoli ni dosti pritegnil. Sprobal in ostal pri IE. Takole vam povem, mislim, da je stvar bolj kot ne odvisna od vsakega posameznika. Pač kakor si kdo zamišlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *