Jan Ferme

Menu

Dizajn dneva #40

So vam všeč unique in do pike dodelani dizajni? Potem vas bo dizajn bloga N.Design Studio zagotovo osupnil. Vso ozadje je zrisano v Illustratorju in pride res fantastično. Prav začara te ko, ga gledaš, kot da si v pravljici. Če si želite kdaj kaj oblikovati v Illustratorju in ne veste kako, si poglejte njegove vodiče. Sem omenil, da je tudi avtor že omenjenega bloga Web Designer Wall?

N.Design Studio

12 thoughts on “Dizajn dneva #40

  1. Ja mislim, da sem že včeraj pomotoma naletel na ta blog. Zdaj, ko pa si ga še ti dal med dizajn dneva me bodo kar zaprli če ga ne pohvalim. Ja skoraj identičen web designer wallu je samo, da je malo bolj temen in pa ima manj rožic.
    Če boš imel glasovanje za dizajn dneva za dizajn meseca jaz glasujem za Morphix in pa za tegale.

  2. Samo še eno vprašanje. Kako pomanjšaš in obdelaš to naslovnico, da pride ven kot slika normalne veliosti. Jaz imam tisto ogromno. Znam jo skopirat ampak pri tem, ko pa jo hočem dat na post mi je wordpress ne dovoli. Skratka vprašanje je kako jo obdelat? In kje?

  3. Hvala:)
    PS: Sej bom prosil mami, da mi ga inštalira ampak a je še kakšna druga opcija. Drugač pa bom poskusil s kakšnim zastonj photo shopom.

  4. Za resizanje slik je dost kakšen program v stilu Irfan View, pa še v slikarju bi veretn šlo 🙂 tak da ne rabš nobenih nevem kok dragih programov 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *