Predlagajte vaš “Dizajn dneva” in redizajn bloga

Veseli me, da kar dosti ljudi spremlja kategorijo Dizajn dneva in mi tudi pove svoje mnenje. hrcEk je v komentarju predlagal zanimivo idejo. Priznam, da sem že sam razmišljal o čem takem vendar nekako še nisem našel časa za uresničitev.

Ampak najprej me zanima, če kdo od vas pozna kakšen dober dizajn, ki bi ga lahko uvrstil v kategorijo Dizajn dneva? Ne, ne, ni mi zmanjkalo dobrih dizajnov, samo zanima me. Saj veste, več glav več ve.

Zdaj pa k hrčkovi ideji. Kateri blog bi redizajnal? No, vsaj podal konstruktivno kritiko na dizajn bloga in naredil osnutek novega izgleda? Seveda mora biti ta blog na samostojni platformi, torej ne predlagajte blogov iz sistemov aka Blogos, Vecer, ipd.

Ste za? 😉

 • Jest sm ti že itak na powncu predlagal enga coolskega ki sem ga našu v mojih arhivih 🙂

 • rudelj

  Mucek s temi tvojimi dizajni dneva samo polniš RSS na bloger.si.

  Dovolj je! Prosim …

 • Škoda! Sem te mislil prosit, kaj misliš o mojem dizajnu. Pa sem na Blogosu.

 • Jan

  @rudeljček: jaz s svojo rubriko pač ne mislim nehat. lahko ti pa povem, da mi je morphix že pisal in sva se zmenila, da ne bo več vsak dan to na Blogerju, ampak samo enkrat na teden, toda očitno še ni imel časa, da bi to uredil.

 • Heh sam res, tvojih postov je tam kar 60%. Ne vem zakaj prikazuje sam tvoje 😀

 • Bi bil za, če bi bil na svoj platformi. Žal nisem. Še. Mogoče ne bom, SIOL mi je za enkrat kul, čeprav ne zanikam, da o svoji platformi ne razmišljam. Vendar bi mogel najprej postaviti svoj server.

 • lahko bi pa po kakšnih lestvicah šou.. najbolj obiskani/brani blogi.. had.. alpa navsezadnje.. minister turk.. mi zgleda kot kakšna žalostna ppt prezentacija 🙂 najraj bi pa vidu, da bi zadetaodlajfa mela en tak stylish blog k bi se skladu z njenimi totalno zakon fotkami.. itd 😛