Jan Ferme

Menu

Drag race Celje 2007 ali kako sem spoznal Hada

Včeraj sva se z Emilom odpravila fotografirat na slavni Drag race v Celju. Seveda jaz skočim po Emila nekam v rovte, potem prispeva na drag in komaj najdeva prostor za parkiranje, no, pač parkirava 10 m od vhoda, tudi to bi lahko bil razlog. Vstopnina je bila 4€, jaz pa seveda brez denarnice. Še sreča da je Emil slučajno vzel nekaj denarja.

Ko sva končno vstopila skozi “trdno” varovan vhod na drag sva se napotila kar do skokov z motokrosom. Kjer pa sem sredi proge zagledal Hada. Gledam WTF kok je prišel tja pod skakalnico, pa se odpraviva še midva okoli proge in čez ograjo. Nobeden ni težil, da ne smemo bit tam sred proge tak da smo pač tam fotkali.

Motokros na tleh

Motokros na tleh

Hummer

Hummer

Oviiiinek

Ovinek

Motokros v zraku

Motokros v zraku

Ko je motokrosist nehal uganjati norčije sva z Hadom kar obstala sredi proge in se začela pogovarjati. Zvedel sem veliiiikooo zanimivih stvari, ki jih trenutno še ne smem izdati, ampak verjemite, da boste enako presenečani kot sem bil jaz. Ugotovil sem, da je Had res oseba s katero se je prijetno družiti in pogovarjati. No, ko smo se vse zmenili okoli blogov smo odšli pa fotkat sam drag race nakar smo kmalu ugotovili, da iz tega ne bo nič, ker samo progo zakrivajo avtomobilske gume za zaščiti in se nič ne vidi. Pa smo šli fotkat “nastavljene” avte.

Viper

Viper

Autobianchi A112

Autobianchi A112

Stari dobri Yugo

Stari dobri Yugo

Tudi gume je potrebno zamenjati

Tudi gume je potrebno zamenjati

Pontiac

Pontiac

Malo detajlov I.

Malo detajlov I.

Malo detajlov II.

Malo detajlov II.

Tudi ena stara žver

Tudi ena stara žver

Malo detajlov III.

Malo detajlov III.

Opel Astra

Opel Astra

Malo detajlov IV.

Malo detajlov IV.

Hummer v akciji

Hummer v akciji

Rumen avto, nimam pojma kateri.

Rumen avto, nimam pojma kateri.

Malo detajlov V.

Malo detajlov V.

Malo detajlov VI.

Malo detajlov V.

Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo

Had I.

Had I.

Had II.

Had II.

Seveda ne bi bili mi trije moški, če ne bi počakali na car wash, ki je bil vsaki dve uri. Pred car washom je bila svetloba skoz za nič, potem pa kot da bi se utrgal oblak, začelo je žgati kot v Sahari. Seveda se je folk že začel narivat okoli ograje že 20 minut pred samim dogodkom in tako smo se morali še mi, če smo hoteli imeti vredu pozicijo za fotkat.

Avto je umivala neka Pia, ki je mislila, da je oh in sploh, kar pa sploh ni bila. Za moje pojme ni znala plesat oz “muvat” ali kakor koli že. Dobesedno se mi je smilil avto po katerem je plezala in s koleni ukrivljala pločevino (bes jo plentaj!). Organizator je pred začetkom car washa obljubljal, da gre Pia do nazga, kar pa se ni zgodilo. Odvrgla je le neke hlačke pod katerimi je imela še druge. V glavnem pod od podna. S hadom naju je mikalo, da bi se začela dret “Dejte dnar nazaj!”.

Car wash I.

Car wash I.

Car wash II.

Car wash II.

Iz samega protesta do organizatorja, ki ni poskrbel da bi se skoz nekaj dogajalo, vredu tistega draga ne štejem, ker ga nisem mogel fotkati, smo zapustili Drag race Celje 2007. Mislim, da bi organizator moral poskrbeti, da bi se skoz nekaj dogajalo, ali da bi skakali z motokrosi ali pa kaj drugega.

Ob izhodu ven, lep motor zraven pa Had nor na detajle

Motor

13 thoughts on “Drag race Celje 2007 ali kako sem spoznal Hada

  1. Ja, mi smo tudi bli. Veliko folka, pa bolj malo dogajanja oz. preveč razvlečeno in vmes dolgčas. Pa drugič boljše.

  2. Seveda jaz skočim po Emila nekam v rovte…

    LOL tak hudo pa spet ni 😀

    Drugače pa mislim da ni smela ona it do nazga, ker ji niso dovolil zrd frocov, ki so v ozadju. Sj veš, klanje lahk gledajo vsi, mal gole kože pa ne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *