Jan Ferme

Menu

iPhone 9. novembra v Veliki Britaniji

Po včerajšnji novici, da bo iPhone 29. novembra naprodaj v Franciji, so danes na CrunchGearu objavili, da bo verzija iPhone-a za Veliko Britanijo naprodaj že od 9. novembra 2007. Britanski iPhone bo imel brezplačen Wi-Fi, še zmeraj bo brez 3G povezave, vendar bo deloval na počasnejši 2.5G. Pri Applu se branijo z izjavo, da bi 3G povezava požrla preveč baterije, vsi pa vemo, da lahko iPhone polniš samo 300x nato pa ga moraš poslati na Apple center, da ti baterijo zamenjajo. Očitno res boljše da ne podpira 3G. 😈

Cena bo z naročnino na omrežje O2 in brezplačnim Wi-Fijem 382EUR ali £269 ali $542. Kar precejšnja ane? Sploh, če pomislimo, da so pri Applu požrli obljubo, da bo iPhone za evropski trg podpiral 3G omrežje in še kaj. Aja, pa takrat so obljubili, da naj bi za Veliko Britanijo bila celo 16GB različica. No, ne bo je. Ostaja pri 8GB.

Seveda je to fante na CrunchGearu razjezilo in tako ponujajo srečnemu izžrebancu njihov odklenjen iPhone, če komentirate tole objavo.

Pa veliko sreče! 😉

iPhone

2 thoughts on “iPhone 9. novembra v Veliki Britaniji

  1. ” vsi pa vemo, da lahko iPhone polniš samo 300x nato pa ga moraš poslati na Apple center, da ti baterijo zamenjajo.”

    gre za isto tehnologijo baterije, kot pri vseh drugih mobilnih telefonih (in prenosnih računalnikih). prav tako gre za 300 ciklov polnjenja, ne 300-polnitev, kar pomeni, da je po 300-cilkih baterija še vedno na 80% prvotne zmogljivosti (pomeni: še zdaleč od tega, da je zanič).

    glede obljube o 3G: ta obljuba ni bila dana, bile so samo govorice.

  2. Edina smiselna Applova obljuba bi bila, da bi ostale cene v zda in eu enake… kar se pa za zdaj zdi še najbolj utopično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *