Jan Ferme

Menu

Bruc naj bo!

Tako prvi dan je mimo. Včeraj sva se z Majo vselila v najino sobico. Soba je kul, samo ponoči je svinjsko mrzlo, sem se zmenil z lastnikom, da pride danes gretje vžgat, jupiii. :mrgreen: Nekaj boleham … Bemtiš … Prvi dan na faksu se mi je začel šele ob 11h, pa še to samo podelitev indeksov, aja pa urnik smo končno dobil, ki je grozen.

Potem sem šel malo vandrati po Ljubljani, srečal nekaj starih sošolcev in odšel na Kongresni trg, kjer se je odvijala proslava za bruce. Prireditev je vodila Tjaša Železnik, na odru so bili tudi vsi dekani ljubljanskih fakultet in ljubljanski župan Zoran Jankovič, mimogrede njegov nasmešek mi je tako zoprn, da ga ne morem.

Ta prireditev mi je bila krneki v glavnem. Zdaj sem tule v sobici in se grejem na vse možne načine, upam, da lastnik kmalu pride. Aja, da je še boljše sem doma pozabil kar koli z dolgimi rokavi, še dobro da je od Maje brat Mitja pozabil tukaj njegovo jopico. 🙂

Kako pa je bil vaš dan bruci? :mrgreen:

7 thoughts on “Bruc naj bo!

  1. huh, jst mam na srečo še kr vredu urnik (če greš gledat na FE-jevo stran in izbereš 1. letnik in 3. skupino). Mam pa kolega, ki ma tud grozn urnik, sploh petek, ko ma faks od 7ih zutri do 21ih zvečer, vmes pa 3 ure frej (poglej RI 1. letnik 4. skupina).

    na tisto prireditev na kongrescu pa nisem šel, ker se mi enostavno ni dalo čakat več kot 3 ure v LJ in sem šel kr dam, ker se mi niti ni zdel tok pomembno, da bi moral ostat v lj. Mate vi kje urnik na netu?

  2. Super je! 😀 pa urnik je tut zelo vredu in bo vsaj do naslednjega tedna dokler ne dobim 6 ur vaj enkret vmes 😀 pa tut js sm velik znanga folka srečala že prvi dan;).
    pa ne zebe me kr že kurijo;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *