Jan Ferme

Menu

Odkleniti iPod Touch? Nič lažjega!

Se še spomnite pred časom zapisanega vodiča kako odkleniti vaš novopečeni iPod Touch? Se vam zdi prezahteven? Potem so mladi hekerji naredili za vas rešitev. Vse kar morate narediti je, da s svojim iPod Touchem obiščete spletno stran jailbreakme.com in stran bo “izkoristila” ranljivost trenutnega firmware-a in vam omogočila nalaganje drugih aplikacij.

Namestila vam bo namreč AppSnapp s katerim si boste lahko potem naložili razne uporabne programčke in igre za vaš iPod Touch. Zanimivo kaj vse prevede do tega ko eno podjetje “zaklene” svoj produkt. V bistvu ga to na nek način povzdigne v višave in naredi še bolj zanimivega. Saj veste kaj pravijo: “Prepovedan sad je najslajši.”

Mimogrede, Apple je obljubil, da bo februarja 2008 na nek način odklenil iPod Touch in iPhone, ter s tem omogočil drugim razvijalcem izdelavo “uradno” podpisanih programov, ki bodo v skladu z Applovimi standardi.

Aja, bojda lahko s tem linkom odklenete tudi iPhone.

iPod Touch Caniballs

Via iPodTouchHacks

3 thoughts on “Odkleniti iPod Touch? Nič lažjega!

  1. Tole si pa lepo povedal.

    Mogoče je pa res taktika Appla to, da se čimvečje število programerjev (hekerjev) ubada z njihovimi izdelki in s tem zastonj promovirajo sam izdelek.

    Druga stvar je pa tudi ta, da je mogoče Apple s kakšnim sklenil pogodbo in mora biti določen čas zaklenjen.

  2. mene zanima kakšne funkcije si pridobiš ko toucha odkleneš..hvala za odgovore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *