Jan Ferme

Menu

iPhone v Sloveniji

iPhone v Sloveniji?! Mislite, da sanjate? Bo Slovenija res 4. država v Evropi, ki bo ponujala iPhone? Po neuradnih podatkih naj bi nekaj sto iPhonov začel jutri prodajati Tuš Mobil za 399 EUR ob 24 mesečni vezavi in naročnino 50 EUR na mesec.

Mislim, saj je ful previsoka naročnina, ampak še bolj se mi zdi zanimivo dejstvo, da o tem nismo vedeli ničesar! Za Veliko Britanijo, Francijo in Nemčijo so to napovedovali par mesecev vnaprej, toda ne duha ne sluha o omembi kakšne Slovenije.

Očitno imajo pri Tušu neko zvito skrito taktiko, ki se jim bo s prodajo iPhone-a (posledično, če je to res), tudi izšla. Zamislite si, kako bo Tuš Mobil postal popularen. Naj se kdo javi, če ga je res lahk kupu pri Tuš Mobilu. 🙂

Vir

8 thoughts on “iPhone v Sloveniji

 1. Zadeva bo v trgovinah danes, samo v lj. Ampak mislim da je totalno zgrešena invensticija. 400EUR + 50 EUR na mesec. Pol stvari v tem paketu, ki je 50 EUR na mesec pa skoraj ne moraš uporabljati. Bolje kupit kje na ebay in tistih 50EUR na mesec odkljukaš.

 2. ja, res je.
  včer smo jih začel prodajat.
  399 stane
  pr paketu 50/24 mescev.
  sam smo jih dobil sam 60 (tuš telekom- BTC). in včer smo prodal enga. lah da so pol k sm šou js dam, prodal še kazga. sam dvomim.
  tko, da če ga hočeš met, je treba zlo pohitet 😉

 3. @BlazS: hja res je, samo večina ljudi se ne spušča v takšne vode poslovanja 🙂 sej tud na bolhi se ga dobi za okoli 500 EUR.
  @simon: me ne zanima v bistvu, ker že imam iPod toucha 😛

 4. Men se zdi mal navita cena. Torej boš v 2 letih za telefon porabil kar 1599€. Absolutno preveč.

  P.S.: Jan, matr si hitr zvohu moj nov blog (še prehitr) 😀

 5. @Jan: Kakšne vode poslovanja ? Jap, tudi na bolhi sem že zasledil mašinco. Ampak 500EUR za tak phone ki ne podpira mas sms ipd. sranje. NOT!

 6. @BlazS: da bi kupovali preko ebaya npr 🙂 se pa strinjam da lahko za 500e kej boljga dobiš, npr Nokio N95 8GB 😉

 7. Najbolj gay telefon ever…
  Kupovanje vrednih stvarih preko ebaya si ne privoščite.. kje boste pa garancijo vnočili?

  Edino SE ima neko partneršip v Ljubljani, pa še to ne vem če vela, morš met original papire o garanciji in potrjene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *