Jan Ferme

Menu

Nikon D3 … Počasno odpiranje škatle …

Nikon D3 je zverina nad zverinami in srečnim izbrancem že poslana na dom. Nikon D3 stane za vas, ki imate polne žepe denarja samo 4.899 EUR, za vse ostale smrtnike pa sta to dva avta. O specifikacijah ne bom nakladal, ker je bilo že dosti povedanega o tem.

Če pa še imate “malo” denarja preveč pa še dokupite tri odlične objektive Nikkor AF-S VR 70-200mm f/2.8 G IF-ED, Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8 G ED in Nikkor AF-S 14-24mm f/2.8 G ED. Se priporočam za božička! Si slišu ati? 🙂

Oglejte si, tega srečneža, ki je za vse nas vedoželjneže poslikal kako je odpiral počasi in z užitkom Nikon D3 in te tri objektive. Bastard! 👿 :mrgreen:

Nikon D3 … Počasno odpiranje škatle …

Via: info, image

22 thoughts on “Nikon D3 … Počasno odpiranje škatle …

 1. Nad d3 sem se slinil tudi jaz, ko sem na netu brkljal po predstavitvah. Ampak sem se zadovoljil kar z d80. Odpiranje dveh zlatih škatel je bilo prav prijetno. 🙂 Itak pa je za dobro fotografijo pomemben fotograf in ne fotoaparat. 🙂

 2. Ko sem bil letos na Japonskem, sem imel v petnadstropnem fotografskem supermarketu priložnost igrati se s celotno Nikonovo digitalno garnituro od D40 do D2ns. Sline so se mi kmalu posušile, ko sem po kratkotrajnem rokovanju z D2 utrujeno povesil roke. In na ohišju je bil prišraufan le 50mm objektiv.
  Najbolj mi je bil všeč D80 in upam, da bo šparovček kmalu poln 🙂

 3. danes sem fotkal s prvim d3 v sloveniji 🙂 prispel je v cetrtek.. zadeva je.. hmm.. hmm.. hmm.. fenomenalna 🙂

  in tudi Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8 G ED je ODLICEN!

  na iso 6400 je tako malo suma, da glava pece 🙂

 4. Ej, ste za da bi nardili en portal za Nikon userje, glede na to da so na slo-foto sami canonaši? 😀 (had, jan, nikon-d, anyone? 🙂 )

 5. Pozdravljeni,

  ta ideja pa je dobra, jo navdušeno pozdravljam in hkrati predlagam, da bi vsi, ki smo za to, da se izvede tudi kje dobili, mogoče msn in tako izmenjali zamisli, ideje in še kaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *