Jan Ferme

Menu

Dans bom “trgal” glave!

Danes se je moj dan začel ob 4.26. WTF se boste vprašali. Tudi jaz sem se, ko so cimre in njene povabljene prijateljice prižgale luč v predprostoru in se začele naglas na veliko pogovarjati. Naj omenim, da je v predprostoru, ki vodi v sobe, naša skupna kuhinja in “jedilnica”.

Seveda so očitno pijane prišle iz tistega brucovanje včeraj, ki se je odvijal na Gospodarskem raztavišču. Mislim in se začnejo na veliko neki menit in si mislim, vredu sej bodo “skapirale”, da drugi spimo.

Očitno niso, ker sem po 5 minutah moral na silo odpret vrata in jim na kolikor se da lep način povedat, da je ura pol petih zju3!!! Potem so še kakšne pol ure šepetale in se počas vse v kopalnici zrihtale. Ta zadnja, ki se je rihtala je potem kiksnala vrata in uletala nama noter.

Zdaj si pa predstavljajte mene, ki sem že prej bil nabit z besom, kako sem jo pogledal. Tako je, v 2 sekundah je zaprla vrata. Jaz pa vstal in zaklenil vrata.

Moji starši vedo, da če me zjutraj zbudijo prehitro ali celo brezveze, da bom potem cel dan tečen. Seveda to mami včasih naredi zanalašč, ker se moram učiti, pa dober. No, danes je dan, ko sem izgubil eno uro spanja po nepotrebnem zaradi pijanih cimer, zdaj sem neprespan, utrujen in še tečen.

Super! 👿

6 thoughts on “Dans bom “trgal” glave!

  1. Pozabu si povedat, da so se pred tem do ene polnoči rihtale v naši kopalnci. Šle so pa ravno pred nekaj minutami.

  2. No ja. Imaš take probleme kot jaz, ko si ves dan tečen, če te kdo predčasno zbudi ali pa ti sploh ne pusti spati. 🙂 Punce, dajte imet malce usmiljenja drugič.

  3. heh, jst sm dons spal samo 2 uri in pol. Domov pršu mal pred 3jo, vstat je blo pa treba mal pred 6to, k sm mel že 7.15 predavanja 😀

    Drgač gre pa to tud men dost na živce, ko nekateri ne jebejo 5%. Isto je moj bivši sošolc, k smo bli skp na morju sred noči v sobi pržgal luč, pa še neki glasen je bil bl (jst sm se tkrt itk naredu, kot da spim, še mal bi najedu z “razmetavanjem”, pa bi ga tud jst tkrt skurcu).

    Jst bi jim naslednjič, ko je priložnost (ko bo lih kontra) vrnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *