Jan Ferme

Menu

Nov Itak oglas ali kako so nas izkoristili

Itak oglas … No pa smo dočakali nov Itak oglas, za katerega sem tudi sam dodal nekaj kratic (beri: ogromno). To sem vam omenil v prošnji, da glasujete zanje. V bistvu je ta nova verzija Itak oglasa samo za internet. Preden si dodal novo kratico si lahko vpisal svoje ime in e-pošto, da te obvestijo, če bo izbrana tvoja kratica.

Ali so me obvestili? Ne. Itak. Ali so kje napisali s pomočjo koga so oblikovali nov Itak oglas? Ne. Itak. V bistvu so nas lepo izkoristili za svojo Itak kampanjo. Čestitam Mobitel uspelo ti je. Naj vam napišem katere vse kratice so moje:

 • SYL :* – See you later :* (Se vidiva pozneje. Zvezdica pomeni poljub.)
 • HAND 🙂 – Have a nice day 🙂 (Imej lep dan)
 • MTFBWU 🙂 – May the force be with you 🙂 (Naj bo sila s tabo).
 • CD9 – Code 9: Parents nearby (Koda 9: Starši so blizu)

Od 11 kratic so kar 4 moje. Tako ali tako sem vedel, da ni obljubljena nobena nagrada, če dodaš kratico, niti nisem sodeloval zato. Bolj mi gre v nos to, da se niso zahvalili tistim, ki smo dodali te kratice. Pač veliki si to lahko privoščijo ane. Bohnedaj, če bi si kakšno malo podjetje.

7 thoughts on “Nov Itak oglas ali kako so nas izkoristili

 1. Kako me to razjezi, ko takšni kapitalski giganti izkoriščajo mlade, inteligentne, sposobne ljudi v svoj prid in za katere jim je žal, ne samo odšteti kakšen euro, ampak tudi same zahvale ali omembe avtorja niso pripravljeni objaviti! Sramota!!! Na žalost, je takšnih “popularnih in mogočnih” gigantov vedno več…izkoriščanju in manipuliranju pa ni konca ne kraja…saj drugače danes ITAK ne moreš biti uspešen…pa naj gre nekam ta njihov “itak” 😉

  LP

 2. glede na to, da so te kratice zlo razširjene,… a nis podvomu, da je sodelovalo malo več folka kot pa ti, in še par drugih… torej verjetno nis biu edini, ki je odddal te kratice, al?

 3. aha so mel tak sistem, da vidiš katere so dodane oz, tisti ki prvi doda vela,….. ok super,…

  zdj sicer točn ne vem kako ti je uspelo to, da ti niso nit poslal tizga obvestila, da je izbrana tvoja kartica,… če je pisal da bo poslano.. sendaj jim mejl naj se ti zahvalijo .. lol?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *