Jan Ferme

Menu

24ur in POP TV? Ne, hvala! Pomagajmo Klemnu.

24ur in POP TV sta kapitalistično usmerjeni. 24ur in POP TV sta s Kmetijo zaslužili ogromno. Kako? Menda je jasno, da sta 24ur in POP TV služili z oglaševanjem in s tistimi mini in mega karticami. Pomislite koliko so zaračunali oglaševalcem za oglase, ki so se vrteli med finalno oddajo resničnostnega šova Kmetija.

Verjetno kar krepko čez 6.204,59 EUR. A zakaj ravno ta vsota? Zato, ker je to znesek, ki ga mora plačati Klemen Zdolšek, ki je po glasovanju gledalcev dobil avto Škoda Roomster. Recimo, da je glasovalo 30.000 gledalcev (veliko premala številka, vem), zdaj pa to pomnožite z 0.83 EUR, kolikor je vsak glasovalec odštel za en glas in to pride neverjetnih 24.900 EUR, odštejte 1000 EUR za izžrebanega glasovalca in na koncu pride 23.900 EUR.

To je pa že kar nov avto za direktorja a. Ne verjamem, da je tako skromen. Poanta je, da bi lahko od tega denarja odšteli 6204,59 EUR in z njim plačali Klemnu akontacijo od dohodnine. Toda zakaj? Če je pa lažje pospraviti ta denar in ostalih ne vem koliko evrov v svoj žep. Pa ne mi rečt, da je sama organizacija toliko prišla, ker ni mogla. Dejstvo je, da je POP TV s Kmetijo, Big Brotherjem, Barom I in II zaslužil toliko, da jim vsakič rit ploska.

Klemen je na forum napisal naslednje:

Dobro jutro, dragi moji!

Malo je takšnih dni, v katere se zbudim s tako velikim nasmehom na obrazu. Za ta nasmeh gre zahvala vsem vam, ki ste glasovali zame in me podprli v igri za avto! Iskrena hvala!

Na forumu ste lahko prebrali nekaj informacij v zvezi z davkom za avto, itd…
Moram priznat, da sem zelo presenečen, ko opažam, da ste mi tako pripravljeni pomagati. Res je, akontacija dohodnine za avto znaša 6.204,59EUR in jo je treba plačati v 21 dneh od podelitve nagrade. V nasprotnem primeru se smatra, da se dobitnik odpoveduje nagradi!

Zaradi tega, ker ste mi pomagali priti že do avta, si ne bi upal niti pomisliti na to, da bi mi bili pripravljeni pomagati tudi pri davku!
Za davek bom moral vzeti kredit, z vsakim vašim evrom, pa bo moj kredit nekoliko manj obremenjujoč. Potrjujem, da je številka TRR res moja, za njegovo objavo pa se zahvaljujem sestrični Sanji. To je bila zelo lepa in presenetljiva jutranja budnica!

HVALA, HVALA, HVALA!!!

Klemen

Klemna poznam tudi osebno in vem, da je pošten in delaven fant. Prej bi si on zaslužil tistih 50.000 EUR, kot pa Daša, ki ima že tako ali tako polno rit vsega, isto bi napisal za Biljano. Če bi dobil tistih 50.000 EUR bi vsaj imel od kod plačati akontacijo od dohodnine. Se spomnite, ko sem zmagal na tistem Vista Frix natečaju in dobil tri nagrade? Seveda je vsaka Vista kar dosti vredna in bi plačal lepo vsoto za akontacijo. Pa je nisem. Microsoft, kot organizator nagradne igre, je poskrbel tudi zato. Čeprav veliko govorim čez Microsoft jim tukaj priznam, da so carji.

Če zaključim tole objavo, še s tistim najpomembnejšim. Kdor želi pomagati Klemnu naj mu nakaže kakšen evro na:

0637 7662 4057 991

Klemen Zdolšek
Slatina pri Ponikvi 26
3232 Ponikva

Podatki so preverjeni in denar bo res dobil Klemen in ne nek spamer, ki bi se rad okoristil na Klemnov račun. Sam sem nakazal 20 EUR, koliko pač trenutno lahko. Naj bo to moje božično darilo. Prosim vzdržite se žaljivih komentarjev.

Dodatek: Seveda ne pozabite na tiste, ki so potrebni resnične pomoči in nimajo niti za osnovno preživetje, kaj šele za avto. Tako smo npr. pomagali prizadetim v poplavah, sam sem naredil bannerje in zdizajniral bon. Zdaj pa še nakazal 20 EUR Karitas.

Dodatek 2: Mah, komentarji zaprti. To je moj blog, moje mnenje, vaše pa zadržite zase ali pa popluvajte stvari na svojem blogu. Itak, če bi foušija gorela bi blo v Sloveniji več stopinj Celzija kot na Soncu trenutno.

2 thoughts on “24ur in POP TV? Ne, hvala! Pomagajmo Klemnu.

 1. Ne ne morem se vzdržati, ker se mi tole zdi zelo bedasto.

  Obstaja na stotine družin, ki žvijo v totalno revščini in so veliko bolj potrebni denarja kot pa nek bedak, ki se je prijavil na oddajo za katero sem mnenja, da vsak njen gledalec žali svojo zdravo pamet.

  Jan ti si iz Celja ane?

  Used se v avto in se odpelji do Šmohorja na en sprehod in se razglej mal na okol. Ko se konča asfalt boš na levi videl eno staro hišo v katero živi neka stara mamka, ki se mora preživet z pol štruce kruha na teden in letos ni imela niti za drva čez zimo, če ji nebi šli s kolesarskimi kolegi pomagat in ji hišo in kurjavo uštimat, da nebi zmrznala čez zimo. Takih ljudi, ki živijo v skrajni revščini je v Sloveniji ogromno in žalostno je, da nekateri prosjačjo za avto, ko pa nekateri še za kruh nimajo …

  Upam da se strinjaš.

 2. @Tomaz: o si še živ, lepo da si se oglasil. res je, polno ljudi je, ki so potrebni pomoči. zato sem vzporedno tudi nakazal karitasu 20 EUR, saj sem se pol zavedal tega ja.

  Pač jebat ga. Tako je povsod po svetu. Itak pomagam, komur koli lahko, če ne finančno pa s kakim nasvetom, dejansko pomočjo – npr. skidat sneg ali pa kej, če sami ne morejo, ali pa kako drugače.

Comments are closed.