Jan Ferme

Menu

Pregled leta 2007

Kako bi označil leto 2007? Hm, definitivno je bilo to leto velikih sprememb, zame. Saj sem maturiral in se vpisal na faks, na katerega sem si želel. Z Majo sva skupaj že tri leta. Udeležil sem se Blogresa in spoznal ogromno novih ljudi, kar mi je zelo všeč. Z nekaterimi se še zdaj dobivamo v Kiberpipi ali pa kako drugače sodelujem z njimi.

V septembru nas je tudi zaznamovala velika ujma in pri pomoči prizadetim sem tudi sam sodeloval. Izvolili smo tudi novega predsednika Republike Slovenija dr. Danila Türka, za katerega sem bil že od samega začetka. Izšla je tiskana Blogorola v kateri sem do zdaj imel že dva prispevka.

Kot tehnološko usmerjen blog tudi ne morem mimo gadgetov, ki sem si jih kupil v letu 2007. Za rojstni dan sem dobil super novo kolo, privoščil sem si tudi USB ključek, si kupil moj prvi iPod in sicer iPod Video, ga čez nekaj mesecev prodal in si prihranil za iPod touch, ki je zdaj dobil še Apple Universal Dock.

Začel sem tudi dve novi kategoriji in sicer Dizajn dneva in Pimp My iPod. Kategorijo Dizajn dneva sem čez nekaj časa nato zaključil in odprl še en blog RedesignThis.Net. V letu 2007 sem tudi lepo dopolnil svoj portfolio in dobil nekaj ponudb za službo. Aja, da ne pozabim moj blog je praznoval tudi eno leto. Na slovenski blogerski sceni se je veliko dogajalo npr. začetek delovanja strani Bloger.si, Blogorola je zamenjala dizajn, mimogrede si je pa še prislužila grajo.

Za konec pa še nekaj “surove” statistike. V letu 2007 je moj blog obiskalo 60.488 ljudi in osvežilo strani kar 133.204 krat. Glede na to, da nisem član kakšne skupnosti se mi to zdi veliko. Od tega so jih na moj blog kar 50,13% pripeljale druge strani, 37,09% so jih pripeljali iskalniki in 12,78% jih je prišlo direktno. Najbolj popularne strani v letu 2007 so bile:

V prihajajočem letu vam želim, da se vam uresničijo tiste želje po katerih hrepenite že nekaj časa … Srečno 2008!

2 thoughts on “Pregled leta 2007

  1. Uff, zelo produktivno leto si imel 😉 Naj bo leto 2008 ?e bolj uspe?no in naj ti (vama) prinese veliko lepih spominov in do?ivetij 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *