Nov dizajn Flower power

Prejšnji dizajn je na mojem blogu “zdržal” skoraj 8 mesecev. Uh, včasih sem to bolj pogosto menjaval, zdaj pa … Jah kaj naj rečem, enostavno ni časa. Saj veste kaj pravijo “Kovačeva kobila je vedno bosa.” in v bistvu je res. Sebe skoraj vedno postaviš na zadnje mesto s stavkom “Eh, bo že.” in potem je kar naenkrat 8 mesecev okoli.

Saj tudi zdaj nisem imel časa, pa sem se potrudil in ustvaril nekaj. Seveda, ker sem pravičen mož in razsoden človek (mal pretiravam) naj povem, da koda ni moja, ker se mi enostavno s tem ni ljubilo ubadati, niti nimam časa ob vsem delu in izpitih. Koda je delo ene teme iz Design Disease. Spremenil sem barve, popravil kakšno napako, ki jo je on spregledal, oblikoval grafično podobo za svoj blog.

Tako je nastala WordPress tema “Flower power here we go again” ali če povem kodno ime “Ferme_v9”. Da, barva je še zmeraj zelena in še več rož’c lahko opazite. Že takoj na začetku naj povem, da je nisem prilagajal za IE in je tudi ne bom, vsi vemo kakšen je moj odnos do IEja.

Nov dizajn Flower power

Nekaj časa se boste navajali, sčasoma pa vam bo postala všeč, verjemite mi.

Tagged with: ,
 • Zelo zelo mi je všeč 🙂
  Sploh tole za pisanje komentarjev

 • Fletno si ga spimpal. Tudi sam, se lotevam svojega malo dodelat, pa verjetno bom dodal tretjo kolino, samo še ni neke pametne ideje, kako vkomponorat v trenutni dizajn. Morda dobim kje kakšen namig ali navdih.

 • Lep design, ampak neki me moti. Vodoravni drsnik. Pa mogoče bi lahko malce popravil barvo fonta besedila pod iskanjem (o avtorju) ker se zelo slabo vidi.

 • Odlična 😉
  Mal me moti edino širina srednjega stolpca, ker maš zato pol tam neizkoriščen prostor…
  Drugače pa je pa superb! 🙂

 • Jan

  @Ice-Heki: hvala.
  @Uros: kar, kar 😉
  @sverde1: uh, hvala! to je pa to, če delaš na 1280 x 1024 resoluciji 😀
  @Kristjan: še, bo izkoriščena 🙂

 • @Jan: probi z temle extensionom 🙂 Si lahko resizaš FF na poljubno resolucijo za testiranje 😀