Jan Ferme

Menu

iTunes 7.6: iPhone, iPod touch in Vista x64

Končno je včeraj izšla različica programa iTunes 7.6, ki ima podporo za OS Vista x64, torej 64bitno Visto. Prav zanimivo je bilo včeraj opazovati, kako so hitro po končanem govoru Steve-a Jobsa Applovi tehniki hitro spremenili domačo stran, na kateri zdaj “kraljuje” MacBook Air in njegova reklama.

Aja govorim o iTunes. Verzije pred zdajšnjo 7.6 niso imele podpore za Visto x64, kar me je res motilo saj nisi mogel dati na iPoda ali iPhone-a absolutno nič. Majo pa eno bedno foro. Namreč, če boste šli downloadat iTunes s Firefoxom, vam bo potegnilo 32bitno različico. Seveda mi ni bilo nič jasno. Potem pa sem nekje prebral, da moraš iti z IE7, da Applova stran prepozna, da ti hočeš 64bitno različico.

Izkušnje z novim iTunes-om so super, saj bom zdaj končno lahko dajal gor glasbo in video iz Žveri 2.0. Apple je s tem še enkrat dokazal, da “posluša” svoje uporabnike. Čeprav sem bral, da še zmeraj niso odpravili pomankljivosti, ki ti poje veliko delovnega pomnilnika, če imaš iTunes odprt nekaj ur.

iTunes 7.6: iPhone, iPod touch in Vista x64

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *