Jan Ferme

Menu

Aplikacije za Apple iPod touch so $20

Na MacWorldu je bil poleg MacBooka Air predstavljen tudi nov firmware 1.1.3 za iPhone in iPod touch. Ta novi firmware 1.1.3 bo podpiral do 9 različnih namizij, to pomeni, da si boste lahko ikonice nastavljali po mili volji in to kar devetkrat. Prava reč, to že gre zdaj z aplikacijo Customize (ne moreš imeti 9 namizij, lahko pa prestavljaš ikonice).

Z novim firmwarom boste lahko tudi pošiljali SMSe večim naslovnikom hkrati, dodana je tudi izboljšana verzija Google Maps, ki vam omogoča da pogledate kje se trenutno nahajate s pomočjo Wi-Fija. Še zmeraj se mi to ne zdi nič takšnega.

Steve Jobs nam je še enkrat pokazal kaj pomeni to kapitalizem, saj je povedal, da bodo nekatere aplikacije iz iPhone-a, zdaj dodane tudi v nove iPode touche, lastniki prejšnjih iPod touchev pa jih bodo lahko kupili za $20. Ja, hvala Jobs res si car! Kapitalistična svinja prej.

Te aplikacije so Mail, Google Maps, Weather, Stocks in Notes. Če bi res radi te aplikacije predlagam, da odsrfate sem in jih namestite zastonj. Kmalu še napišem kako downgrejtati z 1.1.3 na 1.1.1 in potem upgradati na 1.1.2. Zakaj, zato, da boste lahko uporabljali še druge aplikacije vendar.

Aplikacije za Apple iPod touch so $20

5 thoughts on “Aplikacije za Apple iPod touch so $20

  1. Za moje pojem je trenutno najboljši telefon na trgu N95, ki tole skropucalo iz US of A nasmodi po celi črti.

  2. Zanima me če lahko kjerkoli v Sloveniji surfaš po internetu ali po you tube? Kateri program pa uporabljaš za downloadanje glasbe, filmov? Maps in weather deluje tudi v SLO? Kaj pa mail?

  3. @Maruša: em itak da lahko surfaš v sloveniji s touchem po netu 🙂 samo da je brezžična povezava in hop že surfamo 🙂 Vsi programčki normalno delujejo v sloveniji 🙂 downloadam pa ponavadi preko torrentov.

  4. Večina kritizira Apple … vsi bi pa nekaj radi imeli od njih … če ste tako proti, pač ne kupujte ….. Včasih nas je bilo samo par uporabnikov …. sedaj ko pa so stvari svetovno popularne bi jih pa imeli vsi ….
    Preizkusil sem vse od iPhona, iPod Toucha … MacBook Aira …
    in vse deluje kot je treba…za razliko od ostalih … Microsoft in podobni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *