Jan Ferme

Menu

iPhone: Odklepanje firmware-a 1.1.2

Najstnik George Hotz aka GeoHot je 3 dni po MacWorldu oznanil, da je uspešno odklenil iPhone firmware 1.1.2. V zapisu na svojem blogu trdi, da je poleg firmware-a 1.1.2 uspešno odklenil tudi Bootloader 4.6.

Še več! Oznanil je tudi vodič za bolj izkušene uporabnike kako naj downgrejdajo Bootloader na verzijo 3.9 in tako pripravijo iPhone za program AnySim. GeoHot pravi, da v nekaterih primerih lahko s to metodo iPhone celo brickne (crkne po domače), tako da bo kmalu javno razkril metodo, ki bo bolj varna.

Zdaj pa pozor! Da razložim spodnja dva linka. Link po GeoHotu samo strojno odklene vaš iPhone, torej vam izgine tisti napis, da ga aktivirajte, ne boste pa mogli nič gor inštalirati plus morate paziti, da vam ne crkne. Ampak uporabljali pa boste lahko poljubno SIM kartico. Ta metoda je tudi brezplačna.

Link, ki vodi do hada, vam odklene iPhone strojno kot programsko, to pomeni da boste lahko imeli noter Mobitel, SiMobil, … SIM kartico in inštalirali druge programčke, ampak (žal, zmeraj je ampak), boste morali nabaviti TurboSIM kartico, da vam bo to uspelo.

Odločitev je vaša! Sam ne prevzemam nobene odgovornosti v primeru, da vam kaj spodleti. Tukaj ste popolnoma sami.

Odklepanje iPhone telefona z firmware 1.1.2, ki ga je objavil GeoHot (bodite previdni!)

Odklepanje iPhone telefona z firmware 1.1.2, ki ga je objavil had

Via Engadget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *