Jan Ferme

Menu

SanDisk oznanil 32GB SDHC kartice

Čeprav je SanDisk komaj pred kratkim najavil 16GB SDHC (Secure Digital High Capacity), so te že preteklost. Pred parimi dnevi je najavil 32GB SDHC kartice, ki so kar malo čudo. Večina od vas je verjetno že videla kakšno pomnilniško kartico za fotoaparat ali kakšno drugo mobilno napravo.

Zamislite si kako so spravili kar 32GB na takšno majhno površino. Neverjetno. Še bolj neverjetno je, da se bom verjetno smejal tej novici čez kakšno leto, ko bomo imeli pomnilniške kartice po terabajt in več (ugibam).

SanDisk pravi, da bodo nove SDHC kartice na voljo marca 2008 in sicer 16GB Ultra II (pisanje 15 mb/s) za okoli 180 EUR in 32GB za okoli 350 EUR. Hja nič ni poceni, ampak mi je pa všeč misel na to, da bi jo imel.

SanDisk je najavil 32GB SDHC kartice

Vir

4 thoughts on “SanDisk oznanil 32GB SDHC kartice

  1. .. in prenosni diski bodo postali preteklost -, vrteči, ropotajoči in nasplošno zastareli trdi disk bo v kratkem zamenjala tale mala kartica .. in Apple Macbook Air bo še manjši 😀

  2. Če bo imela SD kartica 32 GB, jo bo tudi MicroSD imela. Pametni telefon s 32 GB prostora. Huh. Zdaj imam 1 GB kartico in jo komaj napolnim. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *