Jan Ferme

Menu

Gimnazija Celje-Center, www.gcc.si

Gimnazija Celje-Center je moja gimnazija. Na njej sem preživel 4 leta in uspešno opravil maturo, ter se tako vpisal v želeni študijski program. Učiteljski zbor je kvaliteten, saj so učitelji, ki so me imeli, odlično opravili svojo vlogo. Da sem imel slabše ocene sem bil kriv jaz, ker se nisem učil. Kot vsak učiteljski zbor so tudi na GCCju “cvetke”, takšni, ki težijo.

Profesor Uranjek s katerim sem v času mojega šolanja na GCCju sodeloval pri prenovi celotne spletne strani, me je prosil, če bi lahko naredil ovitek za informativni dan (za predstavitev šole na DVDju). Zamislili so si, da naj bo ovitek čim bolj “mladosten”, torej da pritegne mladino. Pa sem se zadeve lotil. Izdelal sem sprednjo stran ovitka, zadnjo stran ovitka in “nalepko” za na CD.

Sprednja stran

Gimnazija Celje-Center

Zadnja stran

Gimnazija Celje-Center

Nalepka za na CD

Gimnazija Celje-Center

Ja pri ta zadnji sliki je malo zamaknjena vsebina tistih dreves, mapak nimam “final” verzije doma žal. Profesorjem je bil ovitek všeč in upam, da tudi devetošolcem, ki so obiskali Gimnazijo Celje-Center na informativnem dnevu. Dijaki so posebej za ID naredili videospot o GCCju, pesem je pa postala prava himna GCCja. Fajn so tole naredili in po ogledu videa, bi se zagotov vpisal še enkrat.

[youtube]http://youtube.com/watch?v=HHYmWtHrxls[/youtube]

7 thoughts on “Gimnazija Celje-Center, www.gcc.si

 1. A ti si na center hodu 🙂 Jaz pa sem moja leta žuranja in zajebancije preživel na Gim Lava (Strokovna smer – programirnaje) za moje pojme veliko bolj sproščena in liberalna šola, kot pa ktera kol v cjel.
  Glede tistih ki sem jih poznal iz osnovne šole pa da so se na vašo šolo vpisal lahko rečem le, da so postali ali:
  a) totalni zadetki in zgube
  b) idiotski piflerji in šponači, k so faliral na faksu zarad prevelike količine piflanja

 2. Ok se bom popravu:
  c) so vredi pjebi in se pišejo Ferme 🙂

  Zdaj pa razmisl v kerga se boš dal 🙂 Fora no 🙂

 3. Jz sm tud hodla na Center in tud jz bi se še 1x vpisala, če bi se še enkrat mogla odločit. Ful fajni spot! 😀 Ovitek pa itak 😉
  Tomaž, jz nisem ne zguba ne piflar – na Centru sm se mela fajn in na faksu se mam fajn. In ko videvam profesorje s Centra smo prav veseli drug drugega. Po moje vsi šimfajo Center, ker si niso upal tja al pa so nam fovš 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *