Jan Ferme

Menu

Če ste siti računanja pri komentiranju, je tu rešitev

Boštjan, bralec mojega bloga, me je pred dnevi kontaktiral in mi povedal, da mu gre na živce “računanje” kadar hoče komentirati na mojem blogu ali katerem podobnem. Sam sem že pojasnil, da je ta zaščita samo zaradi spam botov.

Zato je Boštjan utvaril razširitev za brskalnik Firefox, ki vam avtomatsko izračuna rezultat potreben za objavo komentarja. Sam sem razširitev že preizkusil in moram reči, da deluje. Postopek namestitve je sledeč:

Če vam ne deluje, najverjetneje niste vredu namestili MastneOpice. 🙂

Torej, jo boste uporabljali? Mogoče bo celo zdaj UrošG kaj več komentiral. 😛

9 thoughts on “Če ste siti računanja pri komentiranju, je tu rešitev

  1. Tokrat sicer na Fx, sicer pa sem na Safariju, tako da mi tale vtikač ne koristi kaj preveč. Glede zaščite, pa sem še vedno zelo zadovoljen z bcspamblock, kateremu v zaledju stoji Defension (lahko tudi akismet), ki pa ima bolj malo dela. Ko sem en dan iz neznanega razloga izklopil ta vtičnik se je spamov usulo, a je bil defensio na mestu.

  2. to je tak vikend projekt, da se razumemo… to sm naredu predvsem zato ker sem večkrat spregledal da moram vpisat in zdej pač ne pozabm več 😉

  3. Ma kaj nam ni škoda si dat to gor …. brezveze nam bo delal firefox bolj počasi … :> …. daj ej dajt it raje stran.

  4. Meni deluje. Ja js tut večkrat pozabim tole vpisat in se morem potem vračati. Koristno.

  5. Jan, tvoj blog je strašno neprijazen ljudem, ki imajo probleme z matematiko. Tale dodatek bi moral skinit, ker je v bistvu diskriminatoren do manj hitrih… 😀

    Joke, seveda, ne me jemat resno, pozna ura….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *