Jan Ferme

Menu

Vizitke Moo – www.moo.com

Odločil sem se, da je čas, da si naredim svoje vizitke, ki jih bom delil okoli potencialnim strankam. 🙂 Jure mi je predlagal, naj se obrnem na podjetje Moo, ki se je prav specializiralo za takšne vrste nalogo. Vizitke niso običajnega formata ampak recimo pol manjše.

Meni se zato zdijo še boljše, ker tistih velikih včasih nimam kam dati. Zelo mi je všeč, da lahko pri postopku izdelave Moo vizitk naročiš 100 popolnoma različnih prvih strani. Enostavno preko njihovega vmesnika naložiš 100 različnih motivov/fotografij in ti jih natisnejo.

Sam sem si izbral dva motiva. Ene rožice, ki sem jih fotografiral v Tuniziji in malo preurejeno glavo bloga. Kvaliteta je dobra, ni super, ampak je dobra, če rabite poceni vizitke. Pa poglejmo stroške:

 • 100 Moo vizitk – 13.79€
 • Volneno držalo za vizitke: 5.24€
 • Poštnina: 5.99€
 • Skupaj: 25.02€

Huh, za 25€ sem v 9 dnevih od oddaje naročila dobil stiskane vizitke z dvema motivoma, ki sem si jih sam izbral.

Škatlica v kateri sem jih dobil
moo_cards-1

Vizitke sem dobil v plastični škatlici, na kateri piše, da je narejena iz reciklirane plastike, prav tako so vizitke narejene iz gozdov, ki jih vzdržujejo. V splošnem mi je prodajna politika podjetja Moo všeč, saj pravijo, da oni prav tako ljubijo planet Zemlja in želijo imeti čim manjši vpliv na okolje.

Napis na zadnji strani
moo_cards-2

Volneno držalo s prvim motivom moje vizitke
moo_cards-3

Volneno držalo z drugim motivom moje vizitke
moo_cards-4

Kaj naj rečem, angleži znajo napisati in ravnati, tako da so stranke zadovoljne in se bodo vračale. Naša podjetja bi se tudi lahko kaj naučila od njih.

16 thoughts on “Vizitke Moo – www.moo.com

 1. Vau, zelo lepo. Mogoče mi je malce čudno, da niso standardnih velikosti. Ampak kot si že sam rekel, vsaj manj prostora zavzamejo.

  Sam sem jih dal tiskati v http://www.vistaprint.co.uk in sem za 11€ (vsi stroški) dobil 250 vizitk. Bile so izredno poceni a je zato trpela oblika.

  Sicer pa me zanima koliko so vizitke sploh še pomembne? Ponavadi se zgodi, da vizitke nimaš s sabo ravno takrat, ko bi jo potreboval.

 2. Kul, mi mors eno pokazat 🙂 jz pa delam tko, da na fotopapir dam razvit sliko, velikost 10*15cm, in jih pride gor ene 4 pol pa izrezem…in pride 1 vizitka 4 cente-torej 100 4 eure 😉 ti bom pokazu 🙂 LP anze ps: se pa tudi meni dogaja da jih dostikrat nimam pri roki…

 3. Po moje so še kr zelo pomembne. Zato, da jih bom imel zmeraj s sabo sem si še to držalo kupil 🙂

 4. Super. Hvala za povezavo. Sem se odločil zamenjati svoje. Sem na začetku preveč hitel, ker sem hotel na vsak način vizitke in imam sedaj ene nagravžne.

 5. Full dobro, bom tudi jaz moje malo pokazal na blogu. Napisal si da je kvaliteta dobra, men se zdi super kvaliteta za takšno ceno, boljša kvaliteta sploh ni potrebna.

 6. Živjo,

  Mi lahko poveš kakšno resolucijo fotk si ti uploadal. Vem da je neki minimum, kar pa dvomim da izpljune zadovoljive rezultate. Tnx.

 7. Bump 🙂 Ej, če prav tole vidim lahko oblikuješ samo prvi eno stran vizitke? Na sprednji strani pa samo napišeš text in to je to. Brez slik?

 8. Vidim, da je že tri leta od zadnjega komentarja. 😉
  Osebno sem naročila pred 2 mesecema pri Moo podjetju vizitke Lux, ki so nekaj posebnega, ker so trislojne, srednja plast barvna in sem bila hudo zadovoljna, ko sem jih dobila. Namesto čez 1mesec, so prispele že čez 14dni. Naročila pa sem jih 100kom, od tega zadaj  5različnih fotk s tekstom – vsako 20kom.
  Prišle so v lični škatlici z magnetnim zapiranjem, trakcom in pečatom. Top!
  Toplo priporočam!
  Aja, še cena – samo 69€ s ptt vred! Mi kdo to naredi v Slo.?  😀 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *